A család ereje

Dr. Máté Gábor - Dr. Gordon Neufeld - A család ereje

Dr. Máté Gábor és a Gordon Neufeld pszichiáter egyesült erővel elemzik korunk egyik legégetőbb problémáját: a kortársak egyre inkább átveszik a szülők szerepét gyermekeink életében. A gyerekek társaiktól tanulják meg, mi a jó és mi a rossz, milyenek legyenek, hogyan viselkedjenek, ez azonban aláássa a családokat, megmérgezi az iskola levegőjét, agresszivitással és korai szexualitással teli ifjúsághoz, a kamaszbandák, az iskolai lövöldözések, a kamaszkori öngyilkosságok számának emelkedéséhez vezet. Ne hagyjuk! A család ereje visszahelyezi jogaiba a szülőt, az elméleti háttér megismertetésén túl pedig tanácsokkal szolgál, hogy visszataláljunk ősi szerepünkbe. Segít, hogy gyermekeinknek irányt mutassunk, hogy megtapasztalhassák a család erejét.

Dr. Máté Gábor 1944-ben született Budapesten. Családjával 1957-ben vándorolt ki Kanadába. Több mint húsz évig családorvosként dolgozott, hét évig volt a Vancouveri Kórház orvosi koordinátora, jelenleg ír és előadásokat tart szerte a világon. Célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a betegségek tágabb összefüggéseire.
Dr. Gordon Neufeld pszichiáter, a fejlődéslélektan neves szakértője. Az általa alapított, kilenc országban működő Neufeld Intézetben szülőknek és pedagógusoknak tartanak gyermekneveléssel kapcsolatos tanfolyamokat és tréningeket. Számos DVD-t adott ki a témakörben.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A család ereje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A család ereje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  512
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  530 gr
  ISBN:
  9789633102909
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2494847 / 1113317
  Translator:


  TAGS:
  Online A család ereje ebook, könyvet A család ereje FB2, Download A család ereje PDF , Download A család ereje MOBI, Online A család ereje könyvet, ingyenes letöltések A család ereje IPhone, Online könyvet A család ereje PDF, ingyenes A család ereje DJVU, ingyenes letöltések A család ereje TXT, letöltések A család ereje RTF, Online A család ereje FB2 , e-könyvet A család ereje letöltések TXT, ingyenes A család ereje letöltések könyvet, e-könyvet A család ereje download MOBI, letöltések A család ereje IPad, olvas A család ereje MOBI, olvas A család ereje DOC, ingyenes A család ereje AWZ, Download e-könyvet A család ereje iPad , ingyenes A család ereje DJVU, Download A család ereje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A család ereje DVD, olvas A család ereje TXT, Book A család ereje letöltések DJVU, A család ereje letöltések könyvet ingyenes, A család ereje letöltések könyvet pdf ingyenes, A család ereje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A család ereje pdf ingyenes, A család ereje letöltések könyvet epub ingyenes, A család ereje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply