A controlling rendszere

Hanyecz Lajos - A controlling rendszere

A könyv a vezetői számvitel keretében tárgyalja a költségelszámolás rendszerét, a teljes- és részköltség-számítás hagyományos és modern módszereit, valamint az Activity Based Costing eljárást.
A controller munkájában kiemelt jelentőségű a döntéstámogatás. A szerző tárgyalja az üzleti rendszerek komplex döntési modelljei kidolgozásának módszereit. A bemutatott általános modell összefüggésrendszerét felhasználva konkrét modellek dolgozhatók ki bármely termelő szektorban tevékenykedő vállalat számára.
A könyv tárgyalja a stratégiai controlling fejlesztésének újabb lehetőségeit, a Balanced Scorecarddal való kapcsolatát. Bemutatja az éves terv felépítését, a költségvetési rendszert és az új irányzatként megjelenő Beyond Budgetinget.
A controller kulcsfeladata a vezetők információkkal való ellátása. A szerző tárgyalja az irányítás és az integrált információs rendszerek összefüggéseit. Bemutatja a controlling információs rendszert, a controlling informatikai fejlesztésének újabb lehetőségeit, az adattárház, OLAP alkalmazásokat.
Kinek szól a könyv?
Vállalati vezetőknek, tervezéssel, irányítással, gazdálkodással foglalkozó szakembereknek, tankönyvként is jól alkalmazható az egyetemi és a posztgraduális képzésben.A Könyv Magyarul!


Letöltések A controlling rendszere ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A controlling rendszere ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  292
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789636381585
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2205079 / 1060609  TAGS:
  Online A controlling rendszere ebook, könyvet A controlling rendszere FB2, Download A controlling rendszere PDF , Download A controlling rendszere MOBI, Online A controlling rendszere könyvet, ingyenes letöltések A controlling rendszere IPhone, Online könyvet A controlling rendszere PDF, ingyenes A controlling rendszere DJVU, ingyenes letöltések A controlling rendszere TXT, letöltések A controlling rendszere RTF, Online A controlling rendszere FB2 , e-könyvet A controlling rendszere letöltések TXT, ingyenes A controlling rendszere letöltések könyvet, e-könyvet A controlling rendszere download MOBI, letöltések A controlling rendszere IPad, olvas A controlling rendszere MOBI, olvas A controlling rendszere DOC, ingyenes A controlling rendszere AWZ, Download e-könyvet A controlling rendszere iPad , ingyenes A controlling rendszere DJVU, Download A controlling rendszere e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A controlling rendszere DVD, olvas A controlling rendszere TXT, Book A controlling rendszere letöltések DJVU, A controlling rendszere letöltések könyvet ingyenes, A controlling rendszere letöltések könyvet pdf ingyenes, A controlling rendszere pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A controlling rendszere pdf ingyenes, A controlling rendszere letöltések könyvet epub ingyenes, A controlling rendszere ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply