A controlling alapjai

Dr. Körmendi Lajos - Tóth Antal - A controlling alapjai

A stratégiai-, operatív-, HR-, logisztikai, marketing, pénzügyi, öko-, minőség- és projektcontrolling minden területét felölelő gyakorlatorientált tankönyv közérthető megfogalmazásokkal, sok példával.

A XXI. századunk társadalmi, gazdasági és kulturális környezetének állandóan változó és felgyorsuló igényeit, a szervezetek stratégiai menedzsmentje ma már csak mintegy naprakész odafigyeléssel, valamint ezen kihívásokra történő gyors és rugalmas reagálással képes érdemben kezelni. Ezzel magyarázható, hogy a vezetési, irányítási munkákon belül a döntés előkészítésben és a működés szabályozásban alapvető szerepet játszó controllingrendszernél – az operatív controlling alrendszer mellett – mindinkább meghatározó tényezővé válik a stratégiai controlling alrendszer is.
A stratégiai controlling alrendszerrel szinte azonos időben, a szervezeti controllingrendszerek integráns elemeiként, kifejlődtek a szervezetek részfolyamatait támogató, speciális controlling részrendszerek, így; a minőségcontrolling, a humáncontrolling, az ökocontrolling, a pénzügyi controlling stb.

A kötet szerzői tudományos igényű controlling módszertant kívánnak biztosítani a szervezetek stratégiai és operatív irányítási munkájához, segítve ezzel a vállalkozások versenyképességét és az intézmények eredményesebb működését.
A könyv tananyagként szolgál a Budapesti Gazdasági Főiskola és más felsőoktatási intézmények, a vezetőképző stúdiumok, valamint a középfokú és felsőfokú controlling szakmai képesítést adó tanfolyamok hallgatói számára.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A controlling alapjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A controlling alapjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  218
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789636383824
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2218200 / 1074231
  Series:


  TAGS:
  Online A controlling alapjai ebook, könyvet A controlling alapjai FB2, Download A controlling alapjai PDF , Download A controlling alapjai MOBI, Online A controlling alapjai könyvet, ingyenes letöltések A controlling alapjai IPhone, Online könyvet A controlling alapjai PDF, ingyenes A controlling alapjai DJVU, ingyenes letöltések A controlling alapjai TXT, letöltések A controlling alapjai RTF, Online A controlling alapjai FB2 , e-könyvet A controlling alapjai letöltések TXT, ingyenes A controlling alapjai letöltések könyvet, e-könyvet A controlling alapjai download MOBI, letöltések A controlling alapjai IPad, olvas A controlling alapjai MOBI, olvas A controlling alapjai DOC, ingyenes A controlling alapjai AWZ, Download e-könyvet A controlling alapjai iPad , ingyenes A controlling alapjai DJVU, Download A controlling alapjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A controlling alapjai DVD, olvas A controlling alapjai TXT, Book A controlling alapjai letöltések DJVU, A controlling alapjai letöltések könyvet ingyenes, A controlling alapjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A controlling alapjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A controlling alapjai pdf ingyenes, A controlling alapjai letöltések könyvet epub ingyenes, A controlling alapjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply