A coaching módszertana


A csak rövid ideig eredményes coaching nem minősül coachingnak.
A sikeres Coaching folyamat lényege, hogy az ügyfelek képessé váljanak arra, hogy önmagukon segíthessenek. A sikeres Coaching együttműködésre épül: ilyenkor a változás a beavatkozás után is tartós és állandó lesz. A Coaching buktatói között első helyen a beidegződésektől való elmozdulás hiánya áll.
A Coaching módszertana olyan gondosan kidolgozott együttműködésen alapuló keretrendszert biztosít a szakembereknek, amely elősegíti a berögzült viselkedési mintáktól való elmozdulást és újak, sikeresebbek kialakulását. A bizalmat teremtő, visszajelzésre építő, az intuíciókat megkérdőjelező, a gátló hiedelmeket felszínre hozó coach segít az ügyfeleknek leküzdeni az árnyékban meghúzódó lélektani akadályokat. Ezután megfelelő technikákkal (irány meghatározás, kreatív eszközök, részletes mérések, tudatos választás és tervezett visszavonulási folyamatok) a coach segíthet az ügyfélnek elsajátítani az új viselkedési mintákat.
A Coaching módszertana ezt az összetett folyamatot strukturáltan, egyszerűen, jól használhatóan mutatja be.
Ezúttal Mick Cope a The Seven Cs of Consulting (A tanácsadás módszertana) című könyvben – a tanácsadók széles körében ismert és használt kézikönyvében – a már megismert egyszerűséggel és közérthetőséggel dolgozta fel a Coaching módszertanát, és alkotta meg a 7 szakaszból álló folyamat gyakorlati útmutatóját. A szerző ebben a könyvében a változást előidéző módszer bemutatását helyezte előtérbe, eltávolodva az eddig ismert régi vagy elavult módszerektől. A Coaching módszertana nélkülözhetetlen kézikönyv a szakma gyakorlói és a coachingot megismerni vágyók számára egyaránt.
A szerzőről
Az elmúlt tizenöt évben Mick Cope dolgozott tanácsadóként, trénerként és coach-ként. Széles körű tapasztalatokat szerzett a vezető- és személyiségfejlesztés területén egyaránt. Szakterülete a stratégia, a projektmenedzsment, a változásmenedzsment, a teljes körű minőség (TQM) és a Stephen Covey-féle „hét szokás" terén végzett fejlesztő programok és egy sor személyiségfejlesztő témakör. Első könyve, a már két kiadást is megélt The Seven Cs of Consulting (A tanácsadás módszertana) az egyik legtöbbet forgatott mű, amely bemutatja a tanácsadás 7 legfontosabb szakaszát. További, angol nyelven megjelent könyvei: Personal Networking, Know Your Value és Float You (Carmel McConnellel közösen).



A Könyv Magyarul!


Letöltések A coaching módszertana ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések A coaching módszertana ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789638754455
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2199316 / 1052391
  Translator:


  TAGS:
  Online A coaching módszertana ebook, könyvet A coaching módszertana FB2, Download A coaching módszertana PDF , Download A coaching módszertana MOBI, Online A coaching módszertana könyvet, ingyenes letöltések A coaching módszertana IPhone, Online könyvet A coaching módszertana PDF, ingyenes A coaching módszertana DJVU, ingyenes letöltések A coaching módszertana TXT, letöltések A coaching módszertana RTF, Online A coaching módszertana FB2 , e-könyvet A coaching módszertana letöltések TXT, ingyenes A coaching módszertana letöltések könyvet, e-könyvet A coaching módszertana download MOBI, letöltések A coaching módszertana IPad, olvas A coaching módszertana MOBI, olvas A coaching módszertana DOC, ingyenes A coaching módszertana AWZ, Download e-könyvet A coaching módszertana iPad , ingyenes A coaching módszertana DJVU, Download A coaching módszertana e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A coaching módszertana DVD, olvas A coaching módszertana TXT, Book A coaching módszertana letöltések DJVU, A coaching módszertana letöltések könyvet ingyenes, A coaching módszertana letöltések könyvet pdf ingyenes, A coaching módszertana pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A coaching módszertana pdf ingyenes, A coaching módszertana letöltések könyvet epub ingyenes, A coaching módszertana ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply