A cipész felesége


Ciro és Enza tizenéves korukban találkoznak először az Olasz-Alpokban megbúvó kis faluban, ami az otthonuk. Találkozásuk rövid, de gyönyörködtetően tartalmas.

Amikor Cirót méltatlan módon elküldik Amerikába, Kis-Itáliába cipésztanoncnak, Enza vigasztalhatatlan. A családját váratlan tragédia éri, és neki is Amerikába kell mennie apjával, hogy így biztosítsák családjuk jövőjét.

Anélkül, hogy tudnának egymásról, Ciro és Enza új életet kezd New Yorkban, ahol eltérő utakon járnak, mígnem a sors közbeszól, és újra összehozza őket. De ekkor már késő: Ciro jelentkezett az I. Világháborúba, és Enzának meg kell tanulnia Ciro nélkül felépíteni életét a Metropolitan Operaház varrónőjeként.

Ahogy sorsuk összefonódik és világuk végérvényesen megváltozik a háború után, el kell dönteniük, hogy közös-e a jövőjük vagy sem.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A cipész felesége ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A cipész felesége ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  672
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  526 gr
  ISBN:
  9789633994382
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2648222 / 1151711
  Series:


  TAGS:
  Online A cipész felesége ebook, könyvet A cipész felesége FB2, Download A cipész felesége PDF , Download A cipész felesége MOBI, Online A cipész felesége könyvet, ingyenes letöltések A cipész felesége IPhone, Online könyvet A cipész felesége PDF, ingyenes A cipész felesége DJVU, ingyenes letöltések A cipész felesége TXT, letöltések A cipész felesége RTF, Online A cipész felesége FB2 , e-könyvet A cipész felesége letöltések TXT, ingyenes A cipész felesége letöltések könyvet, e-könyvet A cipész felesége download MOBI, letöltések A cipész felesége IPad, olvas A cipész felesége MOBI, olvas A cipész felesége DOC, ingyenes A cipész felesége AWZ, Download e-könyvet A cipész felesége iPad , ingyenes A cipész felesége DJVU, Download A cipész felesége e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A cipész felesége DVD, olvas A cipész felesége TXT, Book A cipész felesége letöltések DJVU, A cipész felesége letöltések könyvet ingyenes, A cipész felesége letöltések könyvet pdf ingyenes, A cipész felesége pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A cipész felesége pdf ingyenes, A cipész felesége letöltések könyvet epub ingyenes, A cipész felesége ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply