A bűvös furulya és más mesék


A gyűjteményben található négy mese csodálatos világba repít bennünket. Az illusztrációkat a képeskönyvek olvasói körében már jól ismert Carlos Busquets készítette. A spanyol művész képekben elbeszélt történeteit Kürti Kovács Sándor szövege kíséri, így az albumot örömmel forgathatják a még csak színes illusztrációkban gyönyörködő kisebb, és már olvasni tanuló nagyobb gyerekek is.

A kötetben olvasható mesék:
– Az elveszett barika
– A bűvös furulya
– A sellő ajándéka
– A festőverseny
A Könyv Magyarul!


Letöltések A bűvös furulya és más mesék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A bűvös furulya és más mesék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  80
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  540 gr
  ISBN:
  9789633687840
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2156965 / 1122111
  Format:


  TAGS:
  Online A bűvös furulya és más mesék ebook, könyvet A bűvös furulya és más mesék FB2, Download A bűvös furulya és más mesék PDF , Download A bűvös furulya és más mesék MOBI, Online A bűvös furulya és más mesék könyvet, ingyenes letöltések A bűvös furulya és más mesék IPhone, Online könyvet A bűvös furulya és más mesék PDF, ingyenes A bűvös furulya és más mesék DJVU, ingyenes letöltések A bűvös furulya és más mesék TXT, letöltések A bűvös furulya és más mesék RTF, Online A bűvös furulya és más mesék FB2 , e-könyvet A bűvös furulya és más mesék letöltések TXT, ingyenes A bűvös furulya és más mesék letöltések könyvet, e-könyvet A bűvös furulya és más mesék download MOBI, letöltések A bűvös furulya és más mesék IPad, olvas A bűvös furulya és más mesék MOBI, olvas A bűvös furulya és más mesék DOC, ingyenes A bűvös furulya és más mesék AWZ, Download e-könyvet A bűvös furulya és más mesék iPad , ingyenes A bűvös furulya és más mesék DJVU, Download A bűvös furulya és más mesék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A bűvös furulya és más mesék DVD, olvas A bűvös furulya és más mesék TXT, Book A bűvös furulya és más mesék letöltések DJVU, A bűvös furulya és más mesék letöltések könyvet ingyenes, A bűvös furulya és más mesék letöltések könyvet pdf ingyenes, A bűvös furulya és más mesék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A bűvös furulya és más mesék pdf ingyenes, A bűvös furulya és más mesék letöltések könyvet epub ingyenes, A bűvös furulya és más mesék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply