A burok

Kolozsvári Grandpierre Emil - A burok

Tehát öntsünk tiszta vizet a pohárba. Hadd halljam, Bungikám, mi ez a kapcsolat neked? Vége a beutalásnak, vége a szerelemnek, csaó bambina, csaó, csaó? Vagy több?
Elemér tanácstalanságában a testsúlyát cserélgette egyik lábáról a másikra.
_ Félre ne érts, bungalófej mondta a lány nyugtatásképpen , véletlenül azt ne hidd, hogy úriemberi felépítményed romjait akarom reaktiválni. De a jövőről is beszélni kell. Nyögj már valamit, úgy elkenődtél, mint a vaj a piritóson.
A hosszú és teljesen váratlan zuhanás után Elemér földet ért.
Ha jól értettem szólalt meg fanyarul , választás elé állítasz.
Én? Téged? Ez egészen úgy hangzik, mintha te magad nem tudnál választani. Röhejes! Hát ki válasszon helyetted? A problémát, Bungikám, neked kell elmélyíteni. Mert azt, hogy mit akarsz, senki más nem döntheti el, csak te. Egy hétig nem találkozunk, vizsgázom, tudod?A Könyv Magyarul!


Letöltések A burok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A burok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  9.5 x 16.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  387
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9631401987
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1984
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A burok ebook, könyvet A burok FB2, Download A burok PDF , Download A burok MOBI, Online A burok könyvet, ingyenes letöltések A burok IPhone, Online könyvet A burok PDF, ingyenes A burok DJVU, ingyenes letöltések A burok TXT, letöltések A burok RTF, Online A burok FB2 , e-könyvet A burok letöltések TXT, ingyenes A burok letöltések könyvet, e-könyvet A burok download MOBI, letöltések A burok IPad, olvas A burok MOBI, olvas A burok DOC, ingyenes A burok AWZ, Download e-könyvet A burok iPad , ingyenes A burok DJVU, Download A burok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A burok DVD, olvas A burok TXT, Book A burok letöltések DJVU, A burok letöltések könyvet ingyenes, A burok letöltések könyvet pdf ingyenes, A burok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A burok pdf ingyenes, A burok letöltések könyvet epub ingyenes, A burok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply