A bűn és a büntetés

Lukács Tibor - A bűn és a büntetés

"A mese és a valóság soha nem azonos. A bűnügyi mesék, amelyeket a detektívregényekben, a krimikben olvasunk, szintén távol állnak a valóságtól. Nem is kell ezt számon kérni tőlük, mert nem akarnak többet, mint szórakoztatni, pihentetni üres óráinkban. Munkám célja viszont az, hogy a bűnügyi tudományok segítségét kérve, a valóság egy darabkájával ismertessem meg az olvasót. Az életnek azzal a területével, amit a bűnözés és a bűnözés elleni küzdelem, a büntetőjog és a büntető jogalkalmazás jelent" – írja könyve előszavában a szerző.

Könyvében tudományos megalapozottsággal, de népszerűen mondja el azt, amit az emberi rosszról, a bűnről és a büntetőjogi büntetésről tudunk és vallunk. A közvélemény mindig állást foglal egy-egy izgalmas vagy megrázó ügy bírói lezárásáról, arról azonban kevesebbet gondolkodik el, hogy az ember milyennek születik: jónak-e vagy rossznak, milyen okokkal magyarázható a bűnözés, milyen alapvető elveken nyugszik büntetőjogi szemléletünk, és mire törekszünk a büntetőjogi büntetéssel? Minderről történeti háttérrel ír a szerző, azt is megmutatva, hogy nálunk és máshol milyen nézetek csaptak és csapnak össze a büntetőjogi felelősség, a bűncselekmény és a büntetőjogi büntetés megállapításában.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A bűn és a büntetés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A bűn és a büntetés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.5 x 20.2 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  291
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9632231953
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1980
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A bűn és a büntetés ebook, könyvet A bűn és a büntetés FB2, Download A bűn és a büntetés PDF , Download A bűn és a büntetés MOBI, Online A bűn és a büntetés könyvet, ingyenes letöltések A bűn és a büntetés IPhone, Online könyvet A bűn és a büntetés PDF, ingyenes A bűn és a büntetés DJVU, ingyenes letöltések A bűn és a büntetés TXT, letöltések A bűn és a büntetés RTF, Online A bűn és a büntetés FB2 , e-könyvet A bűn és a büntetés letöltések TXT, ingyenes A bűn és a büntetés letöltések könyvet, e-könyvet A bűn és a büntetés download MOBI, letöltések A bűn és a büntetés IPad, olvas A bűn és a büntetés MOBI, olvas A bűn és a büntetés DOC, ingyenes A bűn és a büntetés AWZ, Download e-könyvet A bűn és a büntetés iPad , ingyenes A bűn és a büntetés DJVU, Download A bűn és a büntetés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A bűn és a büntetés DVD, olvas A bűn és a büntetés TXT, Book A bűn és a büntetés letöltések DJVU, A bűn és a büntetés letöltések könyvet ingyenes, A bűn és a büntetés letöltések könyvet pdf ingyenes, A bűn és a büntetés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A bűn és a büntetés pdf ingyenes, A bűn és a büntetés letöltések könyvet epub ingyenes, A bűn és a büntetés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply