A bukaresti Trianon-vita

Koltay Gábor - A bukaresti Trianon-vita

2004 márciusában kezdte volna sugározni a Magyar Televízió a Velünk élő Trianon című 14 részes sorozatot, amelyet néhány nappal korábban levettek a műsorról, de mindmáig a Duna Televízió sem vetítette. Ezért Trianon címmel elkészült a moziváltozat, amelyet 2004. június 5-én az Uránia Nemzeti Filmszínház mutatott be Budapesten. A film élénk visszhangot váltott ki, szenvedélyeket keltett, azóta is beszélnek és vitatkoznak róla. A teljes, csonkítatlan sorozatot a Hír Televízió tűzte műsorára. Eddig több mint négyszázezer mozinéző, kétszázötvenezer iskolás és nyolcszázezer televízió-néző látta Magyarországon, sok tízezer honfitársunk pedig országhatáron kívül. 2005 januárjában került sor arra az erdélyi vetítéssorozatra, amelyből a román kulturális vezetés intézkedése nyomán óriási botrány lett. Az Antena 1 nevű román országos kereskedelmi televízió február 9-én műsorra tűzte a filmet, majd Koltay Gábor rendező Raffay Ernő történésszel közel két és fél órás élő televíziós vitán, másnap pedig botrányos "sajtóbeszélgetés"-en vett részt. A könyvben az erdélyi történések körülményeit és kulisszatitkait ismerheti meg az olvasó. Ez a kötet a konkrét eseményeken túlmutatva mai közállapotainkat is jellemzi. Szomorú korrajz a huszonegyedik század elejéről.A Könyv Magyarul!


Letöltések A bukaresti Trianon-vita ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A bukaresti Trianon-vita ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  295
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789638675699
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2046254 / 1120636  TAGS:
  Online A bukaresti Trianon-vita ebook, könyvet A bukaresti Trianon-vita FB2, Download A bukaresti Trianon-vita PDF , Download A bukaresti Trianon-vita MOBI, Online A bukaresti Trianon-vita könyvet, ingyenes letöltések A bukaresti Trianon-vita IPhone, Online könyvet A bukaresti Trianon-vita PDF, ingyenes A bukaresti Trianon-vita DJVU, ingyenes letöltések A bukaresti Trianon-vita TXT, letöltések A bukaresti Trianon-vita RTF, Online A bukaresti Trianon-vita FB2 , e-könyvet A bukaresti Trianon-vita letöltések TXT, ingyenes A bukaresti Trianon-vita letöltések könyvet, e-könyvet A bukaresti Trianon-vita download MOBI, letöltések A bukaresti Trianon-vita IPad, olvas A bukaresti Trianon-vita MOBI, olvas A bukaresti Trianon-vita DOC, ingyenes A bukaresti Trianon-vita AWZ, Download e-könyvet A bukaresti Trianon-vita iPad , ingyenes A bukaresti Trianon-vita DJVU, Download A bukaresti Trianon-vita e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A bukaresti Trianon-vita DVD, olvas A bukaresti Trianon-vita TXT, Book A bukaresti Trianon-vita letöltések DJVU, A bukaresti Trianon-vita letöltések könyvet ingyenes, A bukaresti Trianon-vita letöltések könyvet pdf ingyenes, A bukaresti Trianon-vita pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A bukaresti Trianon-vita pdf ingyenes, A bukaresti Trianon-vita letöltések könyvet epub ingyenes, A bukaresti Trianon-vita ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply