A bronzlovas

Paullina Simons - A bronzlovas

Leningrád, 1941. A fehér éjszakák fényében még látni a város egykori nagyságát, a palotákat és sugárutakat, egy letűnt kor meséjét, abból az időből, amikor Leningrádot még Szentpétervárnak hívták.

A két lánytestvér, Tatjána és Dása egy ágyon osztoznak és egy szobában laknak bátyjukkal és szüleikkel.

Kemény és nélkülözésekkel teli életük megszokott rendje semmivé lesz, amikor 1941. június 22-én Hitler megtámadja Oroszországot. A Metanov család és Tatjána számára az élet már sosem lesz olyan, mint volt. Egy ragyogó nyári napon Tatjána megismerkedik egy Alexander nevű jóképű katonatiszttel.

A család rengeteg szenvedésen megy keresztül, ahogy Hitler seregei közelednek Leningrád felé, és az orosz tél is lassan beköszönt. Az ostromlott városban, a bombázások közepette Tatjána és Alexander elkerülhetetlenül sodródnak egymás felé, de szerelmük szétszakíthatja Tatjána családját és a kapcsolatuk mélyén lappangó titok bárki életére veszélyes lehet, aki csak tudomást szerez róla.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A bronzlovas ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A bronzlovas ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  871
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  680 gr
  ISBN:
  9789633994863
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698346 / 1165253
  Series:


  TAGS:
  Online A bronzlovas ebook, könyvet A bronzlovas FB2, Download A bronzlovas PDF , Download A bronzlovas MOBI, Online A bronzlovas könyvet, ingyenes letöltések A bronzlovas IPhone, Online könyvet A bronzlovas PDF, ingyenes A bronzlovas DJVU, ingyenes letöltések A bronzlovas TXT, letöltések A bronzlovas RTF, Online A bronzlovas FB2 , e-könyvet A bronzlovas letöltések TXT, ingyenes A bronzlovas letöltések könyvet, e-könyvet A bronzlovas download MOBI, letöltések A bronzlovas IPad, olvas A bronzlovas MOBI, olvas A bronzlovas DOC, ingyenes A bronzlovas AWZ, Download e-könyvet A bronzlovas iPad , ingyenes A bronzlovas DJVU, Download A bronzlovas e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A bronzlovas DVD, olvas A bronzlovas TXT, Book A bronzlovas letöltések DJVU, A bronzlovas letöltések könyvet ingyenes, A bronzlovas letöltések könyvet pdf ingyenes, A bronzlovas pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A bronzlovas pdf ingyenes, A bronzlovas letöltések könyvet epub ingyenes, A bronzlovas ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply