A Botticelli-titok

Marina Fiorato - A Botticelli-titok

A gyönyörű, ámde mocskos szájú firenzei prostituált, Luciana Vetra odaadóan űzi mesterségét a Ponte Vecchio hídján. Szépsége jómódú ügyfeleket vonz, akik közül az egyik legelőkelőbb megkéri, hogy álljon modellt egy festő barátjának. Így Luciana, hamarosan Flóra szerepében találja magát, és Sandro Botticelli híres festményének, a Primaverának egyik központi alakja lesz.
Mivel fizetséget nem kapott, Luciana ellopja a cartonét, a hatalmas festmény előzetes vázlatát. A lány azonban emiatt – a tudta nélkül – halálos titokra bukkant, s az élete veszélybe kerül.
Üldözői nem kímélnek senkit sem körülötte, mivel úgy gondolják – a festőnél elejtett néhány megjegyzése alapján –, valahogyan fényt derített az oly gondosan eltitkolt szövetkezésükre.
Menekülés közben segítségért az egyetlen férfihoz fordul, akiben úgy érzi, megbízhat: a jóképű fiatal, ámde bosszantóan művelt Guido Della Torre baráthoz.
A szerzetes és a kurtizán furcsa, romantikus párosa halálos veszedelembe kerül, mikor a reneszánsz kori Itália kilenc városát felölelő hajsza közben igyekeznek megfejteni a festmény titkát. Abban hisznek, hogyha kiderítik, mit rejt a mű, akkor az életüket is megmenthetik.
Miközben fény derül számos titokra, Luciana érzékletes és szabad szájú beszámolói révén megelevenednek előttünk a különböző városok, hagyományok és történelmi személyiségek, mintha magunk is velük együtt rónánk Itália útjait.
A Primavera ilyenfajta értelmezése nem Fiorato saját találmánya, több tudományos kutatáson alapul, melyeket az író a szerzői megjegyzésben közzé is tesz!A Könyv Magyarul!


Letöltések A Botticelli-titok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Botticelli-titok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  472
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  544 gr
  ISBN:
  9789636353674
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2210396 / 1066576
  Translator:


  TAGS:
  Online A Botticelli-titok ebook, könyvet A Botticelli-titok FB2, Download A Botticelli-titok PDF , Download A Botticelli-titok MOBI, Online A Botticelli-titok könyvet, ingyenes letöltések A Botticelli-titok IPhone, Online könyvet A Botticelli-titok PDF, ingyenes A Botticelli-titok DJVU, ingyenes letöltések A Botticelli-titok TXT, letöltések A Botticelli-titok RTF, Online A Botticelli-titok FB2 , e-könyvet A Botticelli-titok letöltések TXT, ingyenes A Botticelli-titok letöltések könyvet, e-könyvet A Botticelli-titok download MOBI, letöltések A Botticelli-titok IPad, olvas A Botticelli-titok MOBI, olvas A Botticelli-titok DOC, ingyenes A Botticelli-titok AWZ, Download e-könyvet A Botticelli-titok iPad , ingyenes A Botticelli-titok DJVU, Download A Botticelli-titok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Botticelli-titok DVD, olvas A Botticelli-titok TXT, Book A Botticelli-titok letöltések DJVU, A Botticelli-titok letöltések könyvet ingyenes, A Botticelli-titok letöltések könyvet pdf ingyenes, A Botticelli-titok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Botticelli-titok pdf ingyenes, A Botticelli-titok letöltések könyvet epub ingyenes, A Botticelli-titok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply