A boszorkánymester

Rejtő Jenő - A boszorkánymester

"A Duna-parti nagyon előkelő Trombita-szálló portása ijedtében megdermedt. Tizenöt éve áll itt, ebben az aranygombos kabátban, a kocsifelhajtó előtt, de ilyen még nem volt!…
Mi van ma? A Trombita előtt tartják a mentőautók idei concours délégance-ját?…
A főpincér bement, az úr elment, a portás tűnődött. Annyi bizonyos, hogy a lány nem abba a mentőkocsiba szállt, amelyikkel jött, viszont, akit a főpincér lehozott, az nem avval a mentőkocsival távozott, amelyiket kihívták. Általában mi ez itt ezekkel a mentőkocsikkal? Mi volt ez a hölggyel, aki kiszállt vacsorázni, és a másikkal, aki itt vacsorázott, aztán beszállt?…
Az ember megbolondul!
Holott rém egyszerű eset: a két mentőkocsi elcserélte az utasát. Kovács Ágnest az a mentőkocsi vitte be a Lakos Szanatóriumba, amelyikkel Szofi Olaf Günter főhercegnő érkezett, és a főhercegnő (több mentőkocsi nem lévén) azon az autón vitette magát a Lakos Szanatóriumba, amelyen Kovács Ágnest kellett volna bevinni, mivel szarvasgomba-pástétomot evett, megfájdult a gyomra, és rosszul lett. A portás állt, tűnődött. A híd alól egy szép, kivilágított hajó úszott lassan a Dunán, daloló kirándulókkal, és megszólaltatta a sípját. A portás úgy nézte a hajót, mintha ez köteles lenne válaszolni a hirtelen lejátszódott villámproblémára. De a hajó fütyült rá. Kettőt."A Könyv Magyarul!


Letöltések A boszorkánymester ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A boszorkánymester ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  174
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  130 gr
  ISBN:
  9786155476365
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2605295 / 1145703
  Series:


  TAGS:
  Online A boszorkánymester ebook, könyvet A boszorkánymester FB2, Download A boszorkánymester PDF , Download A boszorkánymester MOBI, Online A boszorkánymester könyvet, ingyenes letöltések A boszorkánymester IPhone, Online könyvet A boszorkánymester PDF, ingyenes A boszorkánymester DJVU, ingyenes letöltések A boszorkánymester TXT, letöltések A boszorkánymester RTF, Online A boszorkánymester FB2 , e-könyvet A boszorkánymester letöltések TXT, ingyenes A boszorkánymester letöltések könyvet, e-könyvet A boszorkánymester download MOBI, letöltések A boszorkánymester IPad, olvas A boszorkánymester MOBI, olvas A boszorkánymester DOC, ingyenes A boszorkánymester AWZ, Download e-könyvet A boszorkánymester iPad , ingyenes A boszorkánymester DJVU, Download A boszorkánymester e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A boszorkánymester DVD, olvas A boszorkánymester TXT, Book A boszorkánymester letöltések DJVU, A boszorkánymester letöltések könyvet ingyenes, A boszorkánymester letöltések könyvet pdf ingyenes, A boszorkánymester pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A boszorkánymester pdf ingyenes, A boszorkánymester letöltések könyvet epub ingyenes, A boszorkánymester ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply