A bőszhedt Gyilkanessz


Estélyt adnak egy luxusjachton egy rocksztár tiszteletére. A Folyam Hercegnőjén ott nyüzsög mindenki, aki csak számít ebben a szakmában. Kellemesnek ígérkezik az este. Tamar Valparaiso, a nagy reményű rockénekesnő performance-t ad elő egy fekete táncossal, aki mitikus szörnynek öltözve riogatja a szépséges, angyalian ártatlan leánykát. Tamar elszántan védekezik, és közben leendő nagy slágerét, a Gyilkanesszt énekli. A műsorból nem hiányzik sem a szex, sem az erőszak. A közönség elvarázsolva nézi és hallgatja az előadókat. És akkor hirtelen felbukkan a semmiből két álarcos alak, durván megragadják a lányt, és magukkal hurcolják egy közelben várakozó motorcsónakra. Eltűnnek, mint a kámfor, úgyszólván a parti őrség szeme láttára. Stephen Louis Carella nyomozó épp csak megérkezik a 87-es körzetbe, hogy átvegye az ügyeletet, máris a nyakába szakad ez az emberrablásos-váltságdíjas eset. Az énekesnőt még senki sem ismeri, most jön csak ki az első lemeze, de a bűntény miatt minden televíziótársaság az ő műsorát futtatja. Hamarosan senki sem marad az országban, aki ne hallott volna az elrabolt Tamarról. Az FBI is bekapcsolódik a munkába, nem kevés kellemetlen percet szerezve a helyi erőknek, köztük Carellának. Megkezdődik az eszelős versenyfutás az idővel, mely mindig döntő tényező az emberrablásos ügyekben. Ed McBain, mint mindig, most is mesterien keveri a kártyát, hitelesen tárja elénk a rendőrség és a különleges ügynökök munkáját, és olyan váratlan kanyarokkal halad a végkifejlet felé, hogy a legjobb krimiken edzett olvasója is csak a száját tátja meglepetésében. A rengeteg izgalom és fordulat mellett ráadásul még ahhoz is kap muníciót, hogy némileg elgondolkodjék a modern társadalom egyes jelenségeiről.


A nálunk is jól ismert, nagynevű szerzőnek ez a regénye 2004-ben íródott, a 87-es körzet eseményeiből építkező művek 53.darabjaként. Ed McBain az első amerikai krimiíró, aki megkapta a patinás detektívregény-írói díjat, a Diamond Daggert.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A bőszhedt Gyilkanessz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A bőszhedt Gyilkanessz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  334
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789636890261
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2154766 / 1033903
  Series:


  TAGS:
  Online A bőszhedt Gyilkanessz ebook, könyvet A bőszhedt Gyilkanessz FB2, Download A bőszhedt Gyilkanessz PDF , Download A bőszhedt Gyilkanessz MOBI, Online A bőszhedt Gyilkanessz könyvet, ingyenes letöltések A bőszhedt Gyilkanessz IPhone, Online könyvet A bőszhedt Gyilkanessz PDF, ingyenes A bőszhedt Gyilkanessz DJVU, ingyenes letöltések A bőszhedt Gyilkanessz TXT, letöltések A bőszhedt Gyilkanessz RTF, Online A bőszhedt Gyilkanessz FB2 , e-könyvet A bőszhedt Gyilkanessz letöltések TXT, ingyenes A bőszhedt Gyilkanessz letöltések könyvet, e-könyvet A bőszhedt Gyilkanessz download MOBI, letöltések A bőszhedt Gyilkanessz IPad, olvas A bőszhedt Gyilkanessz MOBI, olvas A bőszhedt Gyilkanessz DOC, ingyenes A bőszhedt Gyilkanessz AWZ, Download e-könyvet A bőszhedt Gyilkanessz iPad , ingyenes A bőszhedt Gyilkanessz DJVU, Download A bőszhedt Gyilkanessz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A bőszhedt Gyilkanessz DVD, olvas A bőszhedt Gyilkanessz TXT, Book A bőszhedt Gyilkanessz letöltések DJVU, A bőszhedt Gyilkanessz letöltések könyvet ingyenes, A bőszhedt Gyilkanessz letöltések könyvet pdf ingyenes, A bőszhedt Gyilkanessz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A bőszhedt Gyilkanessz pdf ingyenes, A bőszhedt Gyilkanessz letöltések könyvet epub ingyenes, A bőszhedt Gyilkanessz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply