A Borsa-völgyi juhászat


A 2008-ban századik esztendejét betöltő néprajztudós, K. Kovács László egyik alapvető, de mind ez idáig kiadatlan munkája ez a kötet, mely egy az 1940-es években végzett terepmunka tapasztalatait összegzi, s amelyet szerzője 1962-ben öntött végleges formába. A könyv ,,azon túl, hogy nagy pontossággal rögzíti a Borsa-völgyi juhászat minden apró részletét…, eljutva a pásztorszervezet, a pásztorkultúra leírásáig és a juhtartás őszi-téli teendőinek bemutatásáig, főként a tulajdonviszonyok, a juhtartó népesség gazdasági és társadalmi viszonyainak aprólékos adatolásával és elemzésével tűnik ki a hazai szakirodalomból" (Paládi-Kovács Attila előszavából).A Könyv Magyarul!


Letöltések A Borsa-völgyi juhászat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Borsa-völgyi juhászat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  366
  ISBN:
  9789636931179
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2402182 / 1101436
 • Share
  TAGS:
  Online A Borsa-völgyi juhászat ebook, könyvet A Borsa-völgyi juhászat FB2, Download A Borsa-völgyi juhászat PDF , Download A Borsa-völgyi juhászat MOBI, Online A Borsa-völgyi juhászat könyvet, ingyenes letöltések A Borsa-völgyi juhászat IPhone, Online könyvet A Borsa-völgyi juhászat PDF, ingyenes A Borsa-völgyi juhászat DJVU, ingyenes letöltések A Borsa-völgyi juhászat TXT, letöltések A Borsa-völgyi juhászat RTF, Online A Borsa-völgyi juhászat FB2 , e-könyvet A Borsa-völgyi juhászat letöltések TXT, ingyenes A Borsa-völgyi juhászat letöltések könyvet, e-könyvet A Borsa-völgyi juhászat download MOBI, letöltések A Borsa-völgyi juhászat IPad, olvas A Borsa-völgyi juhászat MOBI, olvas A Borsa-völgyi juhászat DOC, ingyenes A Borsa-völgyi juhászat AWZ, Download e-könyvet A Borsa-völgyi juhászat iPad , ingyenes A Borsa-völgyi juhászat DJVU, Download A Borsa-völgyi juhászat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Borsa-völgyi juhászat DVD, olvas A Borsa-völgyi juhászat TXT, Book A Borsa-völgyi juhászat letöltések DJVU, A Borsa-völgyi juhászat letöltések könyvet ingyenes, A Borsa-völgyi juhászat letöltések könyvet pdf ingyenes, A Borsa-völgyi juhászat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Borsa-völgyi juhászat pdf ingyenes, A Borsa-völgyi juhászat letöltések könyvet epub ingyenes, A Borsa-völgyi juhászat ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply