A bor

Bognár Tünde - A bor

A bor isteni ital.
Vagyis az istenek itala.
Hogy mi minden van a szőlőben, micsoda nyomelemek, miféle létfontosságú ásványi anyagok, talán még a szakemberek sem tudnak erre teljesen tökéletes választ adni.
Vagy lehet, hogy tudnak, de nekünk, borszeretőknek, jobb így, megmaradni boldog tudatlanságban.
Mindenesetre nincs író, aki ne fordult volna ösztönösen egy-egy alkalommal segítségért a borhoz, és nehogy olyasmire gondoljunk, hogy az alkoholhoz fordult segítségért, hogy pusztán az, ami az írót vonzza, sokkal inkább az egy-egy pohár bor által felkeltett pezsgés, a vér érzékeny reakciója, az erek tágulása, az élénkülő inspiráció, ami valójában érdekes lehet bárkinek is.
Hosszan és sokat lehetne beszélni irodalom és bor kapcsolatáról.
Mert a bor és az irodalom évezredek óta édestestvérek.
Már Homérosznál. Már a Gilgames-történetben.
Merthogy az irodalom a valóságból dolgozik.
És a bor: része a valóságnak. A bor maga az élet.A Könyv Magyarul!


Letöltések A bor ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A bor ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  17 x 24 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  118
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9639134783
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A bor ebook, könyvet A bor FB2, Download A bor PDF , Download A bor MOBI, Online A bor könyvet, ingyenes letöltések A bor IPhone, Online könyvet A bor PDF, ingyenes A bor DJVU, ingyenes letöltések A bor TXT, letöltések A bor RTF, Online A bor FB2 , e-könyvet A bor letöltések TXT, ingyenes A bor letöltések könyvet, e-könyvet A bor download MOBI, letöltések A bor IPad, olvas A bor MOBI, olvas A bor DOC, ingyenes A bor AWZ, Download e-könyvet A bor iPad , ingyenes A bor DJVU, Download A bor e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A bor DVD, olvas A bor TXT, Book A bor letöltések DJVU, A bor letöltések könyvet ingyenes, A bor letöltések könyvet pdf ingyenes, A bor pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A bor pdf ingyenes, A bor letöltések könyvet epub ingyenes, A bor ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply