A bonchidai Bánffy-kastély

Gy. Dávid Gyula - A bonchidai Bánffy-kastély

Egyik legnagyobb és legszebb főúri kastélyunk, ,,Erdély Verszáliája", a Losonczi Bánffy-család ősi fészke, évszázadok alatt ötvöződött egyedülálló építészeti-művészeti egységgé, hogy aztán a második világháború végétől kezdve néhány évtized alatt a végpusztulás hatására jusson.
Múltjának és jelenének sok évszázadon átívelő eseményein kalauzol végig a szerző, s az alapos dokumentációt gazdag képanyaggal kiegészítve formálja élménnyé a kastélyegyüttes 18., majd 19-20. századi külső és belső látványát, majd pusztulását. A könyv azonban nem csak a múltról szól, hanem az újjászületésről is, arról, ami az ezredforduló óta egy nagyszabású műemlékvédelmi terv keretében Bonchidán történik.A Könyv Magyarul!


Letöltések A bonchidai Bánffy-kastély ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A bonchidai Bánffy-kastély ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  188
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  900 gr
  ISBN:
  9786065420311
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2018077 / 1114085
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A bonchidai Bánffy-kastély ebook, könyvet A bonchidai Bánffy-kastély FB2, Download A bonchidai Bánffy-kastély PDF , Download A bonchidai Bánffy-kastély MOBI, Online A bonchidai Bánffy-kastély könyvet, ingyenes letöltések A bonchidai Bánffy-kastély IPhone, Online könyvet A bonchidai Bánffy-kastély PDF, ingyenes A bonchidai Bánffy-kastély DJVU, ingyenes letöltések A bonchidai Bánffy-kastély TXT, letöltések A bonchidai Bánffy-kastély RTF, Online A bonchidai Bánffy-kastély FB2 , e-könyvet A bonchidai Bánffy-kastély letöltések TXT, ingyenes A bonchidai Bánffy-kastély letöltések könyvet, e-könyvet A bonchidai Bánffy-kastély download MOBI, letöltések A bonchidai Bánffy-kastély IPad, olvas A bonchidai Bánffy-kastély MOBI, olvas A bonchidai Bánffy-kastély DOC, ingyenes A bonchidai Bánffy-kastély AWZ, Download e-könyvet A bonchidai Bánffy-kastély iPad , ingyenes A bonchidai Bánffy-kastély DJVU, Download A bonchidai Bánffy-kastély e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A bonchidai Bánffy-kastély DVD, olvas A bonchidai Bánffy-kastély TXT, Book A bonchidai Bánffy-kastély letöltések DJVU, A bonchidai Bánffy-kastély letöltések könyvet ingyenes, A bonchidai Bánffy-kastély letöltések könyvet pdf ingyenes, A bonchidai Bánffy-kastély pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A bonchidai Bánffy-kastély pdf ingyenes, A bonchidai Bánffy-kastély letöltések könyvet epub ingyenes, A bonchidai Bánffy-kastély ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply