A boldogságvadász

Kerttu-Kaarina Sousalmi - A boldogságvadász

"Vége, túlestem rajta, elköltöztem hazulról, robogott velem a vonat. Végigcsináltam az egészet, nem volt könnyű, bármennyire igyekeztem rövidre fogni. "Életedben egyszer próbálj meg úrinőként viselkedni", mondtam Marjattának, mikor üvöltésétől zengeni kezdett a ház, mikor különböző tárgyakat kezdett hozzám vagdosni, föltépte a szekrényt, kiszórta belőle az ingeimet és az alsónadrágjaimat, a vállfákról ledobálta az öltönyeimet. Megpróbáltam összeszedni őket, erre Marjetta rájuk taposott, beléjük rúgott, a következő pillanatban már az ügyvédjét hívta telefonon, "mit akarsz még?", kérdeztem, "ha válni akarsz, ám rajta, én magam ugyan nem gondoltam válásra.""
Risto, a regény főhőse és narrátora nem csupán feleségével próbál szakítani, nemcsak házasságából menekül: egész addigi életét megalkuvásnak tartja, és úgy érzi, a negyvenöt éves kor az az utolsó pillanat, amikor az ember még egyszer tiszta lappal indulhat. Ám a regény lapjain nemcsak az újrakezdés okai, a hőst körülhálózó visszásságok, képmutatások és hazugságok bontakoznak ki előttünk, hanem az újrakezdéssel együtt jelentkező új konfliktusok is, melyekkel hamarosan összefonódik az eldobhatatlannak bizonyuló múlt… A finn írónő regénye nem szolgál életrecepttel, de provokál és elgondolkoztat. Risto hányódása és hadakozása talán nem ideális, de sok szempontból tipikus reakció tipikus hatásokra, "környezeti ártalmakra".A Könyv Magyarul!


Letöltések A boldogságvadász ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A boldogságvadász ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  420
  Cover:
  CANVAS BINDING
  ISBN:
  9631406350
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1986
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A boldogságvadász ebook, könyvet A boldogságvadász FB2, Download A boldogságvadász PDF , Download A boldogságvadász MOBI, Online A boldogságvadász könyvet, ingyenes letöltések A boldogságvadász IPhone, Online könyvet A boldogságvadász PDF, ingyenes A boldogságvadász DJVU, ingyenes letöltések A boldogságvadász TXT, letöltések A boldogságvadász RTF, Online A boldogságvadász FB2 , e-könyvet A boldogságvadász letöltések TXT, ingyenes A boldogságvadász letöltések könyvet, e-könyvet A boldogságvadász download MOBI, letöltések A boldogságvadász IPad, olvas A boldogságvadász MOBI, olvas A boldogságvadász DOC, ingyenes A boldogságvadász AWZ, Download e-könyvet A boldogságvadász iPad , ingyenes A boldogságvadász DJVU, Download A boldogságvadász e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A boldogságvadász DVD, olvas A boldogságvadász TXT, Book A boldogságvadász letöltések DJVU, A boldogságvadász letöltések könyvet ingyenes, A boldogságvadász letöltések könyvet pdf ingyenes, A boldogságvadász pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A boldogságvadász pdf ingyenes, A boldogságvadász letöltések könyvet epub ingyenes, A boldogságvadász ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply