A boldogság megkísértése

Lorenzo Marone - A boldogság megkísértése

Cesare Annunziatáról mellébeszélés nélkül elmondhatjuk, hogy öreg és cinikus, kibírhatatlan ember. Hetvenhét éves, öt éve özvegy, két gyermek apja: a fia galériatulajdonos és homoszexuális, a lánya ügyvéd és neurotikus. Őmaga sokféle munkát kipróbált, de főként könyvelőként dolgozott, amit gyűlölt is kellőképpen. Nápoly Vomero negyedében él, ahol ,,a levegő elég tiszta, és nyáron is friss".

Cesare úgy döntött, fütyül másokra és a sok álomra, amely előtt becsukta az ajtót. Nem fecsérel sok időt arra, hogy mérleget vonjon az életéről. Napjai nyugodtan telhetnének: olykor egy-egy pohárka bor Marinóval, a második emeleti neurotikus kis öreggel, olykor egy kis nem kívánatos csevegés Eleonorával, a házbéli macskás nővel, olykor a testi szenvedély fellángolásai Rossana, az érett korú ápolónő karjaiban. Ám egy nap a társasházba érkezik a fiatal és rejtélyes Emma a férjével, egy gyanús egyénnel, aki nagyon más, mint a felesége. Cesare azonnal megérti, hogy a párral valami nincs rendjén, és persze, hogy nem akarna beleavatkozni mások életébe, hacsak nem az Emma szomorú szemében bujkáló néma segélykérés miatt…

És a hetvenhét éves Cesarét megkísérti a boldogság, amikor lerombolja a cinizmusból maga köré épített falat, és élete kockáztatásával segít a bántalmazó férj elöl menekülő, fiatal szomszédnőjének.
Szívet melengető, nagyvárosi történet arról, hogy sokféleképp élhetjük meg időskorunkat.

Van, aki óvatosan kel át az életen, kerülve minden veszélyt, de az élvezetet és a boldogságot is. És van, aki hetvenévesen kinyílik az idáig megközelíthetetlen világ előtt, mint Cesare Annunziata.

Lorenzo Marone nápolyi író, aki ügyvédi pályáját adta fel az irodalom műveléséért. Ez az első műve, amely rögtön hatalmas sikert aratott Itáliában, filmet is készítettek belőle.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A boldogság megkísértése ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A boldogság megkísértése ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  302
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  288 gr
  ISBN:
  9789634064060
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692339 / 1162257
  Translator:


  TAGS:
  Online A boldogság megkísértése ebook, könyvet A boldogság megkísértése FB2, Download A boldogság megkísértése PDF , Download A boldogság megkísértése MOBI, Online A boldogság megkísértése könyvet, ingyenes letöltések A boldogság megkísértése IPhone, Online könyvet A boldogság megkísértése PDF, ingyenes A boldogság megkísértése DJVU, ingyenes letöltések A boldogság megkísértése TXT, letöltések A boldogság megkísértése RTF, Online A boldogság megkísértése FB2 , e-könyvet A boldogság megkísértése letöltések TXT, ingyenes A boldogság megkísértése letöltések könyvet, e-könyvet A boldogság megkísértése download MOBI, letöltések A boldogság megkísértése IPad, olvas A boldogság megkísértése MOBI, olvas A boldogság megkísértése DOC, ingyenes A boldogság megkísértése AWZ, Download e-könyvet A boldogság megkísértése iPad , ingyenes A boldogság megkísértése DJVU, Download A boldogság megkísértése e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A boldogság megkísértése DVD, olvas A boldogság megkísértése TXT, Book A boldogság megkísértése letöltések DJVU, A boldogság megkísértése letöltések könyvet ingyenes, A boldogság megkísértése letöltések könyvet pdf ingyenes, A boldogság megkísértése pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A boldogság megkísértése pdf ingyenes, A boldogság megkísértése letöltések könyvet epub ingyenes, A boldogság megkísértése ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply