A Boldogasszony papucsa


György, László, Miklós, Balázs, Márton, Kristóf… hány fiú viselte e neveket hosszú évszázadok során! Klára, Ágnes, Erzsébet és az örök Mária… hány leánynak kívántak már nevenapja alkalmából boldog, hosszú életet! S a nevek mai büszke viselői talán nem is sejtik, hogy ki volt a névadó előd, milyen valós vagy mesés történetek fűződnek legendák homályába vesző alakjuk köré. Könyvünk néhány utónévhez, a legismertebb szentek nevéhez fűződő legendát gyűjtött össze régi írásokból.

A történetek szövege őrzi a régi magyar nyelvhasználatot, megmutatva annak színességét, képszerűségét.

Sinkó Veronika középkori festmények ihlette rajzai híven szolgálják ezt a régies stílust. Ősi magyar források nyomán idézi fel Árpád, Zoltán, Sarolta históriáját.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Boldogasszony papucsa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Boldogasszony papucsa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  44
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9789631184754
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2160063 / 1036073  TAGS:
  Online A Boldogasszony papucsa ebook, könyvet A Boldogasszony papucsa FB2, Download A Boldogasszony papucsa PDF , Download A Boldogasszony papucsa MOBI, Online A Boldogasszony papucsa könyvet, ingyenes letöltések A Boldogasszony papucsa IPhone, Online könyvet A Boldogasszony papucsa PDF, ingyenes A Boldogasszony papucsa DJVU, ingyenes letöltések A Boldogasszony papucsa TXT, letöltések A Boldogasszony papucsa RTF, Online A Boldogasszony papucsa FB2 , e-könyvet A Boldogasszony papucsa letöltések TXT, ingyenes A Boldogasszony papucsa letöltések könyvet, e-könyvet A Boldogasszony papucsa download MOBI, letöltések A Boldogasszony papucsa IPad, olvas A Boldogasszony papucsa MOBI, olvas A Boldogasszony papucsa DOC, ingyenes A Boldogasszony papucsa AWZ, Download e-könyvet A Boldogasszony papucsa iPad , ingyenes A Boldogasszony papucsa DJVU, Download A Boldogasszony papucsa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Boldogasszony papucsa DVD, olvas A Boldogasszony papucsa TXT, Book A Boldogasszony papucsa letöltések DJVU, A Boldogasszony papucsa letöltések könyvet ingyenes, A Boldogasszony papucsa letöltések könyvet pdf ingyenes, A Boldogasszony papucsa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Boldogasszony papucsa pdf ingyenes, A Boldogasszony papucsa letöltések könyvet epub ingyenes, A Boldogasszony papucsa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply