A boldog herceg – És más mesék


A szecesszió egyik legjelesebb világirodalmi alakjának, Oscar Wilde-nak történetei a szépségbe rejtett fájdalom hangján mesélnek önzésről és önhittségről, gőgről és érzéketlenségről, majd áradó érzelmekről, bűnbánatról és önfeláldozásról.
A viktoriánus kori Anglia legellentmondásosabb alkotóinak egyike Wilde, akinek gyors és fényes sikerben, majd végzetszerű bukásban és nyomorban egyaránt része volt. A pályája kezdetén született, majd csakhamar gyűjteményekbe foglalt meséi hozták el népszerűségét, amelyet később hírhedt regényének, a Dorian Gray képmásának botránya tépázott meg.
A Boldog Herceg és A gránátalmák háza című mesegyűjtemény történeteit közreadó kötetben azonban a Dorian Gray-i fölényen és örömvágyon részvét és együttérzés lesz úrrá. Az élet bugyrait megjáró szépségimádók, Az ifjú király és A csillagfiú elbeszélése vagy az emberi szenvedést enyhíteni vágyó, érző lelkű szobor, A boldog herceg története a szecessziós szépségkultuszt öltöztetik ma is eleven varázsú mesei köntösbe, fiatalok és idősebbek gyönyörűségére és okulására.A Könyv Magyarul!


Letöltések A boldog herceg – És más mesék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A boldog herceg – És más mesék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  120 gr
  ISBN:
  9789632276328
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2602415 / 1144918
  Series:


  TAGS:
  Online A boldog herceg – És más mesék ebook, könyvet A boldog herceg – És más mesék FB2, Download A boldog herceg – És más mesék PDF , Download A boldog herceg – És más mesék MOBI, Online A boldog herceg – És más mesék könyvet, ingyenes letöltések A boldog herceg – És más mesék IPhone, Online könyvet A boldog herceg – És más mesék PDF, ingyenes A boldog herceg – És más mesék DJVU, ingyenes letöltések A boldog herceg – És más mesék TXT, letöltések A boldog herceg – És más mesék RTF, Online A boldog herceg – És más mesék FB2 , e-könyvet A boldog herceg – És más mesék letöltések TXT, ingyenes A boldog herceg – És más mesék letöltések könyvet, e-könyvet A boldog herceg – És más mesék download MOBI, letöltések A boldog herceg – És más mesék IPad, olvas A boldog herceg – És más mesék MOBI, olvas A boldog herceg – És más mesék DOC, ingyenes A boldog herceg – És más mesék AWZ, Download e-könyvet A boldog herceg – És más mesék iPad , ingyenes A boldog herceg – És más mesék DJVU, Download A boldog herceg – És más mesék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A boldog herceg – És más mesék DVD, olvas A boldog herceg – És más mesék TXT, Book A boldog herceg – És más mesék letöltések DJVU, A boldog herceg – És más mesék letöltések könyvet ingyenes, A boldog herceg – És más mesék letöltések könyvet pdf ingyenes, A boldog herceg – És más mesék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A boldog herceg – És más mesék pdf ingyenes, A boldog herceg – És más mesék letöltések könyvet epub ingyenes, A boldog herceg – És más mesék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply