A Bölcsesség Óceánja


Amikor Őszentsége, a XIV. Dalai Lama írásait olvassuk, előadásait hallgatjuk, megfogalmazódhat bennünk a gondolat: “Milyen jó lenne ezt a végtelen bölcsességet esszenciává sűríteni, és olyan formába önteni, hogy mindig magunkkal hordhassuk!” A  kötet összeállításánál ez volt a legfontosabb cél. Őszentsége szavai és gondolatai számos élethelyzetben segítséget  nyújthatnak. Igaz, Ő sem kínál minden problémára közvetlenül és azonnal ható ellenszert, viszont olyan megvilágításba helyezi  a vallással, az élettel, a halállal, a szenvedéssel, a boldogsággal kapcsolatos kérdéseket, hogy segítségével mi magunk is képesek lehetünk megtalálni a válaszokat.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Bölcsesség Óceánja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Bölcsesség Óceánja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  168
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  260 gr
  ISBN:
  9789638706379
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2149978 / 1032781
  Fordító:


  TAGS:
  Online A Bölcsesség Óceánja ebook, könyvet A Bölcsesség Óceánja FB2, Download A Bölcsesség Óceánja PDF , Download A Bölcsesség Óceánja MOBI, Online A Bölcsesség Óceánja könyvet, ingyenes letöltések A Bölcsesség Óceánja IPhone, Online könyvet A Bölcsesség Óceánja PDF, ingyenes A Bölcsesség Óceánja DJVU, ingyenes letöltések A Bölcsesség Óceánja TXT, letöltések A Bölcsesség Óceánja RTF, Online A Bölcsesség Óceánja FB2 , e-könyvet A Bölcsesség Óceánja letöltések TXT, ingyenes A Bölcsesség Óceánja letöltések könyvet, e-könyvet A Bölcsesség Óceánja download MOBI, letöltések A Bölcsesség Óceánja IPad, olvas A Bölcsesség Óceánja MOBI, olvas A Bölcsesség Óceánja DOC, ingyenes A Bölcsesség Óceánja AWZ, Download e-könyvet A Bölcsesség Óceánja iPad , ingyenes A Bölcsesség Óceánja DJVU, Download A Bölcsesség Óceánja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Bölcsesség Óceánja DVD, olvas A Bölcsesség Óceánja TXT, Book A Bölcsesség Óceánja letöltések DJVU, A Bölcsesség Óceánja letöltések könyvet ingyenes, A Bölcsesség Óceánja letöltések könyvet pdf ingyenes, A Bölcsesség Óceánja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Bölcsesség Óceánja pdf ingyenes, A Bölcsesség Óceánja letöltések könyvet epub ingyenes, A Bölcsesség Óceánja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply