A Blum-ház rejtélye


A nagysikerű Theremin és Downtown Blues könyvek szerzője, Najmányi László ezúttal egy fekete humorú rémregényt írt, a Szombathely Fő terén álló Blum-házról és kísértet-lakóiról. A regényt az életét önkéntes száműzetésben töltő ír géniusz, James Joyce élettörténete inspirálta. Joyce nagy műve, az Ulysses hőse, Leopold Bloom, a könyv szerint szombathelyi származású.Valóban élt egy Blum nevű család az Ulysses megírása idején (1914-21) Szombathelyen. Az Első Világháború kitöirésekor a Triesztben nyomorgó, angol útlevéllel utazó Joyce családot kiutasították Ausztriából. Zürichbe szerettek volna eljutni, de nem volt pénzük a vonatjegyekre Svájcig. Egy magyar barátjuk, Putzi Fliege tanácsára, baráti kölcsön reményében, felkeresték Szombathelyen Blum Lipót textilkereskedőt, akit Fliege a művészetek és irodalom bőkezű mecénásaként írt le…A Könyv Magyarul!


Letöltések A Blum-ház rejtélye ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Blum-ház rejtélye ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  142
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  9789630622684
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2154847 / 1089751
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A Blum-ház rejtélye ebook, könyvet A Blum-ház rejtélye FB2, Download A Blum-ház rejtélye PDF , Download A Blum-ház rejtélye MOBI, Online A Blum-ház rejtélye könyvet, ingyenes letöltések A Blum-ház rejtélye IPhone, Online könyvet A Blum-ház rejtélye PDF, ingyenes A Blum-ház rejtélye DJVU, ingyenes letöltések A Blum-ház rejtélye TXT, letöltések A Blum-ház rejtélye RTF, Online A Blum-ház rejtélye FB2 , e-könyvet A Blum-ház rejtélye letöltések TXT, ingyenes A Blum-ház rejtélye letöltések könyvet, e-könyvet A Blum-ház rejtélye download MOBI, letöltések A Blum-ház rejtélye IPad, olvas A Blum-ház rejtélye MOBI, olvas A Blum-ház rejtélye DOC, ingyenes A Blum-ház rejtélye AWZ, Download e-könyvet A Blum-ház rejtélye iPad , ingyenes A Blum-ház rejtélye DJVU, Download A Blum-ház rejtélye e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Blum-ház rejtélye DVD, olvas A Blum-ház rejtélye TXT, Book A Blum-ház rejtélye letöltések DJVU, A Blum-ház rejtélye letöltések könyvet ingyenes, A Blum-ház rejtélye letöltések könyvet pdf ingyenes, A Blum-ház rejtélye pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Blum-ház rejtélye pdf ingyenes, A Blum-ház rejtélye letöltések könyvet epub ingyenes, A Blum-ház rejtélye ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply