A birodalmak kora


Bár ezt a könyvet történész írta, elsősorban mégsem tudós kollégáimnak szánom, hanem mindazoknak, akik meg akarják érteni a világot, és akik úgy vélik, a történelemnek ebben fontos szerepe lehet. Írásom célja nem az, hogy pontos történetét adja az I. világháborút megelőző negyven év eseményeinek, bár reményeim szerint ebből is felvillant valamit.
Ebben a könyvben, akárcsak az ezt megelőző két kötetben (A forradalmak kora, 178-1898 és A tőke kora, 1848-187 kísérletet tettem arra, hogy megértsem és megmagyarázzam a 19. századot; azt a szerepet, melyet a történelemben játszott, vagyis azzal próbálkoztam, hogy megértsem a változó világot e forradalmi átalakulás folyamatában, és ezáltal feltárjam jelenünk múltban gyökerező sajátosságait. Továbbá és mindenekelőtt a múltat koherens egésznek kívántam tekinteni, nem pedig (amire a történelmi specializálódás gyakorta kényszerít bennünket) elkülönült témakörök halmazának: mondjuk, államok történetének, politikatörténetnek, gazdaságtörténetnek, kultúrtörténetnek és így tovább. Mióta csak a történelemmel foglalkozom, mindig az érdekelt, a múltnak (és a jelennek) ezek az aspektusai hogyan és
miért kapcsolódnak össze.
Ezért tehát ez a könyv nem eseménytörténet (legfeljebb szándékom ellenére) vagy rendszeres kifejtés, még kevésbé tudományos kutatásaim eredményeinek felvonultatása. Célom elsődlegesen az volt, hogy a történelemről kialakult olvasatomat bemutassam, illetve pontosabban az, hogy a különböző fejezetekben végigkövessem egy-egy alapvető problémakör fejlődésének menetét. Az olvasónak kell eldöntenie, vajon meggyőző-e ez a kísérletem, bár legfőbb törekvésem épp az volt, hogy a nem történész olvasó számára is érthetően közelítsem meg a vizsgált kérdéseket.A Könyv Magyarul!


Letöltések A birodalmak kora ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A birodalmak kora ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  750 gr
  ISBN:
  9789639252929
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2116066 / 1019409
  Translator:


  TAGS:
  Online A birodalmak kora ebook, könyvet A birodalmak kora FB2, Download A birodalmak kora PDF , Download A birodalmak kora MOBI, Online A birodalmak kora könyvet, ingyenes letöltések A birodalmak kora IPhone, Online könyvet A birodalmak kora PDF, ingyenes A birodalmak kora DJVU, ingyenes letöltések A birodalmak kora TXT, letöltések A birodalmak kora RTF, Online A birodalmak kora FB2 , e-könyvet A birodalmak kora letöltések TXT, ingyenes A birodalmak kora letöltések könyvet, e-könyvet A birodalmak kora download MOBI, letöltések A birodalmak kora IPad, olvas A birodalmak kora MOBI, olvas A birodalmak kora DOC, ingyenes A birodalmak kora AWZ, Download e-könyvet A birodalmak kora iPad , ingyenes A birodalmak kora DJVU, Download A birodalmak kora e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A birodalmak kora DVD, olvas A birodalmak kora TXT, Book A birodalmak kora letöltések DJVU, A birodalmak kora letöltések könyvet ingyenes, A birodalmak kora letöltések könyvet pdf ingyenes, A birodalmak kora pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A birodalmak kora pdf ingyenes, A birodalmak kora letöltések könyvet epub ingyenes, A birodalmak kora ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply