A bíborszínű felhők bolygója


A Hiusz űrhajó-prototípus forradalmasíthatja az űrrepülést, korábban nem is álmodott lehetőségeket nyitva meg az emberiség előtt. Veszélyes első útjára olyan legénység kerestetik, amely minden nehézséggel bátran szembenéz. És összeáll a csapat: Jurkovszkij, Dauge, Krutyikov és Bikov – egyszer majd legendává válnak mindahányan. A feladat: a fotonhajtóművek bejáratása, valamint a Vénusz bolygó felderítése. Több korábbi expedíció már odaveszett, de az egyik csapat geológusa, Tahmaszib Mehdi még jelentette egy mesésen gazdag nehézfém-lelőhely, az Urán Golkonda felfedezését. A tét tehát nem kicsi: végtelen jólét és maguk a csillagok hullhatnak az emberiség ölébe, amennyiben a Hiusz sikerrel jár. Ha azonban nem a társadalmi és technikai fejlődés megfeneklik, és a Föld sosem válik galaktikus birodalom központjává.A Könyv Magyarul!


Letöltések A bíborszínű felhők bolygója ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A bíborszínű felhők bolygója ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  344
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789639828674
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2232874 / 1087494
  Translator:


  TAGS:
  Online A bíborszínű felhők bolygója ebook, könyvet A bíborszínű felhők bolygója FB2, Download A bíborszínű felhők bolygója PDF , Download A bíborszínű felhők bolygója MOBI, Online A bíborszínű felhők bolygója könyvet, ingyenes letöltések A bíborszínű felhők bolygója IPhone, Online könyvet A bíborszínű felhők bolygója PDF, ingyenes A bíborszínű felhők bolygója DJVU, ingyenes letöltések A bíborszínű felhők bolygója TXT, letöltések A bíborszínű felhők bolygója RTF, Online A bíborszínű felhők bolygója FB2 , e-könyvet A bíborszínű felhők bolygója letöltések TXT, ingyenes A bíborszínű felhők bolygója letöltések könyvet, e-könyvet A bíborszínű felhők bolygója download MOBI, letöltések A bíborszínű felhők bolygója IPad, olvas A bíborszínű felhők bolygója MOBI, olvas A bíborszínű felhők bolygója DOC, ingyenes A bíborszínű felhők bolygója AWZ, Download e-könyvet A bíborszínű felhők bolygója iPad , ingyenes A bíborszínű felhők bolygója DJVU, Download A bíborszínű felhők bolygója e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A bíborszínű felhők bolygója DVD, olvas A bíborszínű felhők bolygója TXT, Book A bíborszínű felhők bolygója letöltések DJVU, A bíborszínű felhők bolygója letöltések könyvet ingyenes, A bíborszínű felhők bolygója letöltések könyvet pdf ingyenes, A bíborszínű felhők bolygója pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A bíborszínű felhők bolygója pdf ingyenes, A bíborszínű felhők bolygója letöltések könyvet epub ingyenes, A bíborszínű felhők bolygója ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply