A Biblia kódja 3

Michael Drosnin - A Biblia kódja 3

Szeptember 11-e, Hitler hatalomra kerülése, a Kennedy elleni merénylet, a holdra szállás, az Öböl-háború mindezen eseményeket megjósolta egy kód, amely 3000 éve rejtőzik a Bibliában. És sorra válnak valóra jóslatai. A kód egy évvel megválasztása előtt megjósolta, hogy Barack Obama lesz az elnök. Előre megjósolta a nagy recessziót akkor, amikor a tőzsde rekordszinten állt.

A kód által már megjósolt eseményeknél még sokkal meghökkentőbbek a jövőre vonatkozó figyelmeztetései. Vajon vége van-e a jelenlegi gazdasági válságnak? Vagy még ennél is rosszabb következik? Vajon rendelkeznek-e a nemzetközi terroristák atomfegyverekkel, és fogják-e használni azokat? Mely városokat fenyegeti az atomtámadások első hulláma? És melyek következnek utánuk? És miért az amerikai elnök az egyetlen ember, aki talán elháríthatja a nukleáris Armageddont?

Ez a kötet már a harmadik abban a nagy sikerű sorozatban, amely a világ minden országában különböző vallású emberek millióit ragadta magával. A Biblia kódja: A világ megmentése kalandos utazásra viszi az olvasót, az amerikai kormány titkos folyosóira, ahol rejtett háborút terveznek a terrorizmus ellen, sőt már vívják is, de talán nem az igazi célpont ellen. A kód jövőnk egyik lehetséges változatát mutatja meg nekünk, amelyet megváltoztathatunk. És meg is kell változtatnunk, mert könnyen lehet, hogy ez számunkra az utolsó figyelmeztetés!

A szerzőről: Michael Drosnin újságíró, a Washington Post és a Wall Street Journal volt munkatársa. A Biblia kódja és a A Biblia kódja 2: Visszaszámlálás mellett a New York Times bestsellerlistáján szereplő Hughes polgártárs szerzője. New Yorkban él és dolgozik.

Röviden: A nagy sikerű sorozat újabb kötete jövőnk egy lehetséges változatát mutatja be, melyet megváltoztathatunk, sőt meg is kell változtatnunk, mert ez számunkra az utolsó figyelmeztetés.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Biblia kódja 3 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Biblia kódja 3 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  540 gr
  ISBN:
  9789633030325
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217483 / 1073448
  Translator:


  TAGS:
  Online A Biblia kódja 3 ebook, könyvet A Biblia kódja 3 FB2, Download A Biblia kódja 3 PDF , Download A Biblia kódja 3 MOBI, Online A Biblia kódja 3 könyvet, ingyenes letöltések A Biblia kódja 3 IPhone, Online könyvet A Biblia kódja 3 PDF, ingyenes A Biblia kódja 3 DJVU, ingyenes letöltések A Biblia kódja 3 TXT, letöltések A Biblia kódja 3 RTF, Online A Biblia kódja 3 FB2 , e-könyvet A Biblia kódja 3 letöltések TXT, ingyenes A Biblia kódja 3 letöltések könyvet, e-könyvet A Biblia kódja 3 download MOBI, letöltések A Biblia kódja 3 IPad, olvas A Biblia kódja 3 MOBI, olvas A Biblia kódja 3 DOC, ingyenes A Biblia kódja 3 AWZ, Download e-könyvet A Biblia kódja 3 iPad , ingyenes A Biblia kódja 3 DJVU, Download A Biblia kódja 3 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Biblia kódja 3 DVD, olvas A Biblia kódja 3 TXT, Book A Biblia kódja 3 letöltések DJVU, A Biblia kódja 3 letöltések könyvet ingyenes, A Biblia kódja 3 letöltések könyvet pdf ingyenes, A Biblia kódja 3 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Biblia kódja 3 pdf ingyenes, A Biblia kódja 3 letöltések könyvet epub ingyenes, A Biblia kódja 3 ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply