A Biblia és az indiai exegézis


Az indiai exegézis iránti érdeklődés nem új jelenség, a 16. század óta több próbálkozás történt a Biblia indiai szemszögből való feldolgozására. A kötet először röviden összefoglalja az erre vonatkozó múltbeli próbálkozásokat, majd integrált és holisztikus indiai megközelítést mutat be. A 19. és a 20. század folyamán a hinduizmusból megtért számos indiai exegéta ugyanezt az indiai vallásos hermeneutikát követte mind a bibliaolvasásban, mind Jézus történetének előadásában. Sokan próbálkoztak azzal, hogy felélesszék a régi indiai történetmesélés hermeneutikáját, és egy indiai biblikus exegézis módszertant dolgozzanak ki. Rekha Chennattu a katolikus Mennybe felvett Szűzanya Rendjének tagja (Religious of the Assumption), amely világszerte mintegy 1500 szerzetesnővért számlál. Doktori tézisének címe: Johannine Discipleship as a Covenant Relationship. Munkájában Chennattu a jánosi tanítványságteológiát az ószövetségi szövetségfogalommal kapcsolja össze. A szerző Jahve és Izrael kapcsolatát látja megvalósulni a Krisztus választásával kialakuló és János apostol körében továbbélő tiszteletet, kölcsönös szeretetet és engedelmességet megélő közösségben.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Biblia és az indiai exegézis ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Biblia és az indiai exegézis ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  170
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  110 gr
  ISBN:
  9789638798626
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2384778 / 1125448
  Series:


  TAGS:
  Online A Biblia és az indiai exegézis ebook, könyvet A Biblia és az indiai exegézis FB2, Download A Biblia és az indiai exegézis PDF , Download A Biblia és az indiai exegézis MOBI, Online A Biblia és az indiai exegézis könyvet, ingyenes letöltések A Biblia és az indiai exegézis IPhone, Online könyvet A Biblia és az indiai exegézis PDF, ingyenes A Biblia és az indiai exegézis DJVU, ingyenes letöltések A Biblia és az indiai exegézis TXT, letöltések A Biblia és az indiai exegézis RTF, Online A Biblia és az indiai exegézis FB2 , e-könyvet A Biblia és az indiai exegézis letöltések TXT, ingyenes A Biblia és az indiai exegézis letöltések könyvet, e-könyvet A Biblia és az indiai exegézis download MOBI, letöltések A Biblia és az indiai exegézis IPad, olvas A Biblia és az indiai exegézis MOBI, olvas A Biblia és az indiai exegézis DOC, ingyenes A Biblia és az indiai exegézis AWZ, Download e-könyvet A Biblia és az indiai exegézis iPad , ingyenes A Biblia és az indiai exegézis DJVU, Download A Biblia és az indiai exegézis e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Biblia és az indiai exegézis DVD, olvas A Biblia és az indiai exegézis TXT, Book A Biblia és az indiai exegézis letöltések DJVU, A Biblia és az indiai exegézis letöltések könyvet ingyenes, A Biblia és az indiai exegézis letöltések könyvet pdf ingyenes, A Biblia és az indiai exegézis pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Biblia és az indiai exegézis pdf ingyenes, A Biblia és az indiai exegézis letöltések könyvet epub ingyenes, A Biblia és az indiai exegézis ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply