A beszélő kutya


Az író ennek a regénynek a helyszínét déltengeri utazásaiból merítette, cselekménye a Salamon-szigeteken játszódik és Jeromos, a skót terrier történetét mondja el, amint gazdái váltakoznak: Haggin úr, az ültetvényes, aki "négerfogásra" tanítja; Van Horn, az Arangi nevű hajó kapitánya; Basha, az okos és kegyetlen néger törzsfőnök; Nalasu, a vak néger, aki már-már az emberi nyelvet megközelítő árnyalt jelbeszédre tanítja; és végül Kennan, a gazdag, fehér világjáró. (Az éneklő kutya című regénye Jeromos testvérének, Mihálynak a történetéről számol be. Akárcsak az első kutyaregénye A vadon szava, ezek a történetek is valójában az emberre, a társadalomra vetnek oldalról fényt, hiszen a kutyaszereplők természetét és sorsát az emberi gonoszság és szeretet, kapzsiság és jóság alakítja.)A Könyv Magyarul!


Letöltések A beszélő kutya ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A beszélő kutya ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  267
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  224 gr
  ISBN:
  9789633464892
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2144731 / 1030602
  Translator:


  TAGS:
  Online A beszélő kutya ebook, könyvet A beszélő kutya FB2, Download A beszélő kutya PDF , Download A beszélő kutya MOBI, Online A beszélő kutya könyvet, ingyenes letöltések A beszélő kutya IPhone, Online könyvet A beszélő kutya PDF, ingyenes A beszélő kutya DJVU, ingyenes letöltések A beszélő kutya TXT, letöltések A beszélő kutya RTF, Online A beszélő kutya FB2 , e-könyvet A beszélő kutya letöltések TXT, ingyenes A beszélő kutya letöltések könyvet, e-könyvet A beszélő kutya download MOBI, letöltések A beszélő kutya IPad, olvas A beszélő kutya MOBI, olvas A beszélő kutya DOC, ingyenes A beszélő kutya AWZ, Download e-könyvet A beszélő kutya iPad , ingyenes A beszélő kutya DJVU, Download A beszélő kutya e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A beszélő kutya DVD, olvas A beszélő kutya TXT, Book A beszélő kutya letöltések DJVU, A beszélő kutya letöltések könyvet ingyenes, A beszélő kutya letöltések könyvet pdf ingyenes, A beszélő kutya pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A beszélő kutya pdf ingyenes, A beszélő kutya letöltések könyvet epub ingyenes, A beszélő kutya ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply