A bennünk rejlő vezető

Allan J. Cox - A bennünk rejlő vezető

„Azt, ami egyedi és értékes bennünk, csak villanásszerűen érzékeljük. Ha nem tudjuk, hogyan ragadjuk meg és élvezzük ezeket a jelvillanásokat, nem fejlődünk, életünk pedig örömtelen lesz."
(Eric Hoffer dokkmunkás-filozófus)
A bennünk rejlő vezető megmutatja, hogyan fedezzük fel és tudatosítsuk magunkban mindazt, ami valóban egyedi és értékes bennünk, hogyan tárjuk fel rejtett belső céljainkat, hogyan nézzünk szembe félelmeinkkel és szedjük össze erőnket – azaz, hogyan szerezhetjük meg a biztos alapokat ahhoz, hogy sikeres vezetővé váljunk.
Ahhoz ugyanis, hogy a legmagasabb beosztásban is megálljuk a helyünket, olyan magabiztos és pontos ismeretekkel kell rendelkeznünk önmagunkról, amelyek képesek átsegíteni a vezetői munka során felmerülő kemény helyzeteken és döntéseken. Természetesen könnyű ezt mondani, de nehéz megtenni. Sokan inkább a hatalomért és a befolyásért küzdenek.
A szerző szerint azonban nem ez a helyes út. Azok, akik ezt követik, nemcsak kudarcot vallanak, de bénító félelmet és szorongást is keltenek – magukban és másokban is. A számos esettanulmányt, történetet, módszert felvonultató mű a vezetés új filozófiáját egy, a gyakorlatban is alkalmazható programmá alakítja, amelynek segítségével bárkiből sikeres vezető válhat. Megtanulhatjuk, hogy a sikeres vezetők eredményeiket nem elsősorban erőfeszítéseiknek köszönhetik, hanem annak, hogy pontosan felismerték és tudatosították magukban, kik ők valójában, és milyen egyéni sorsot követnek.A Könyv Magyarul!


Letöltések A bennünk rejlő vezető ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A bennünk rejlő vezető ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  220
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  570 gr
  ISBN:
  9789639686717
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2201901 / 1056544
  Series:


  TAGS:
  Online A bennünk rejlő vezető ebook, könyvet A bennünk rejlő vezető FB2, Download A bennünk rejlő vezető PDF , Download A bennünk rejlő vezető MOBI, Online A bennünk rejlő vezető könyvet, ingyenes letöltések A bennünk rejlő vezető IPhone, Online könyvet A bennünk rejlő vezető PDF, ingyenes A bennünk rejlő vezető DJVU, ingyenes letöltések A bennünk rejlő vezető TXT, letöltések A bennünk rejlő vezető RTF, Online A bennünk rejlő vezető FB2 , e-könyvet A bennünk rejlő vezető letöltések TXT, ingyenes A bennünk rejlő vezető letöltések könyvet, e-könyvet A bennünk rejlő vezető download MOBI, letöltések A bennünk rejlő vezető IPad, olvas A bennünk rejlő vezető MOBI, olvas A bennünk rejlő vezető DOC, ingyenes A bennünk rejlő vezető AWZ, Download e-könyvet A bennünk rejlő vezető iPad , ingyenes A bennünk rejlő vezető DJVU, Download A bennünk rejlő vezető e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A bennünk rejlő vezető DVD, olvas A bennünk rejlő vezető TXT, Book A bennünk rejlő vezető letöltések DJVU, A bennünk rejlő vezető letöltések könyvet ingyenes, A bennünk rejlő vezető letöltések könyvet pdf ingyenes, A bennünk rejlő vezető pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A bennünk rejlő vezető pdf ingyenes, A bennünk rejlő vezető letöltések könyvet epub ingyenes, A bennünk rejlő vezető ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply