A belgyógyászati terápia kézikönyve

Ray E. Clouse - Donald E. Kohan - John P. Mitchell - A belgyógyászati terápia kézikönyve

A Manual of Medical Therapeutics a Washington Egyetem szerkesztésében több mint 45 éve alapvető kézikönyve az Egyesült Államok medikusainak és kórházi orvosainak, és ezen generációk éjjel-nappal talán legtöbbet forgatott könyve. A rendszeresen megújuló műnek ez a 26. amerikai kiadása és az első magyar kiadása.
Huszonnégy fejezetben szinte valamennyi, gyakrabban előforduló megbetegedés kezelésmódját tárgyalja, mindenkor figyelembe véve a szükséges kórélettani és diagnosztikai alapokat. A könyv minden elemében a célszerűséget és a használhatóságot szolgálja: a különböző kiemeléseket lehetővé tevő betűtípusok, számos táblázat, legújabb irodalmi utalások egyaránt megkönnyítik használatát, a gyors és megfelelő cselekvést.
Jellegzetesen amerikai könyv: "az én tapasztalataim" és a "mi így szoktuk" kezdetű, gyakran adomákon alapuló vélekedések helyett tényekkel, pontos adatokkal és korszerű ismeretekkel segíti a helyes terápiás döntések meghozatalát és ennek révén a betegek sikeres kezelését.
Az amerikai kiadásban a készítmények csak nemzetközi (generikus) néven szerepelnek, a magyar fordítás emellett a megfelelő hazai törzskönyvezett gyógyszerek nevét is megadja, ezáltal is megkönnyítve a tájékozódást.
A Medicina annak reményében vállalkozott A belgyógyászati terápia kézikönyve kiadására, hogy valamennyi klinikus és gyakorló, valamint leendő orvos mindennapi munkaeszköze lesz.A Könyv Magyarul!


Letöltések A belgyógyászati terápia kézikönyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A belgyógyászati terápia kézikönyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  619
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9632419294
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1991
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A belgyógyászati terápia kézikönyve ebook, könyvet A belgyógyászati terápia kézikönyve FB2, Download A belgyógyászati terápia kézikönyve PDF , Download A belgyógyászati terápia kézikönyve MOBI, Online A belgyógyászati terápia kézikönyve könyvet, ingyenes letöltések A belgyógyászati terápia kézikönyve IPhone, Online könyvet A belgyógyászati terápia kézikönyve PDF, ingyenes A belgyógyászati terápia kézikönyve DJVU, ingyenes letöltések A belgyógyászati terápia kézikönyve TXT, letöltések A belgyógyászati terápia kézikönyve RTF, Online A belgyógyászati terápia kézikönyve FB2 , e-könyvet A belgyógyászati terápia kézikönyve letöltések TXT, ingyenes A belgyógyászati terápia kézikönyve letöltések könyvet, e-könyvet A belgyógyászati terápia kézikönyve download MOBI, letöltések A belgyógyászati terápia kézikönyve IPad, olvas A belgyógyászati terápia kézikönyve MOBI, olvas A belgyógyászati terápia kézikönyve DOC, ingyenes A belgyógyászati terápia kézikönyve AWZ, Download e-könyvet A belgyógyászati terápia kézikönyve iPad , ingyenes A belgyógyászati terápia kézikönyve DJVU, Download A belgyógyászati terápia kézikönyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A belgyógyászati terápia kézikönyve DVD, olvas A belgyógyászati terápia kézikönyve TXT, Book A belgyógyászati terápia kézikönyve letöltések DJVU, A belgyógyászati terápia kézikönyve letöltések könyvet ingyenes, A belgyógyászati terápia kézikönyve letöltések könyvet pdf ingyenes, A belgyógyászati terápia kézikönyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A belgyógyászati terápia kézikönyve pdf ingyenes, A belgyógyászati terápia kézikönyve letöltések könyvet epub ingyenes, A belgyógyászati terápia kézikönyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply