A béke szellemében


Buddha tanításait két mondatban lehet összefoglalni:
„Szolgáld embertársaidat.”
„Ha nem vagy képes szolgálni őket, legalább ne árts nekik.”

Most először olvashatjuk összegyűjtve Őszentsége, a Dalai Láma mély, inspiráló gondolatait többek közt a békés és boldog életről; a hittel, a tudománnyal és a vallással kapcsolatos kilátásainkról; valamint az életről, a halálról és az újjászületésről. A saját szavaival megfogalmazott, egyedi, önéletrajzi anyag által meghitt képet kaphatunk Őszentsége korai éveiről. Közérthető tanításai megmutatják, hogyan fejlesszük a bölcsességet és az együttérzést mindennapi életünk során. A béke szellemében ablakot nyit a Dalai Láma világára, végigkísérve bennünket életútján, bemutatva tanulmányait, Tibet megszállását és találkozását Mao elnökkel, kínai utazásával kapcsolatos meglátásait és Gandhiról alkotott véleményét.
Tenzin Gjaco, a XIV. dalai láma Tibet száműzött vezetője. 1935-ben, Tibet északnyugati részén született, s kétéves korában ismerték fel benne a XIII. dalai láma reinkarnációját. Lhászába, Tibet fővárosába vitték, és 1940-ben felszentelték. Tíz évvel később az állam és a kormány teljes felelősségű vezetőjévé avatták. Az 1959-es tibeti népfelkelés elfojtása után Őszentsége Indiába menekült, ahol politikai menedékjogot kapott.
A Dalai Láma mára széles körben ismertté vált a világbéke szószólójaként, amit az 1989-es béke Nobel-díjjal ismertek el. Két önéletrajz és több, a buddhizmusról szóló könyv szerzője.
A színes fotókkal illusztrált könyv betekintést kínál a tibeti buddhizmus gazdag hagyományaiba. Ian Cumming Tibetre és a Karib-térségre szakosodott fényképész. Több különböző alkalommal készített fotókat Őszentségéről, a Dalai Lámáról, ő a londoni központú Tibet Images ügynökség vezető fotográfusa.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A béke szellemében ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A béke szellemében ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  166
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  800 gr
  ISBN:
  9789635287185
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2083526 / 1008440
  Translator:


  TAGS:
  Online A béke szellemében ebook, könyvet A béke szellemében FB2, Download A béke szellemében PDF , Download A béke szellemében MOBI, Online A béke szellemében könyvet, ingyenes letöltések A béke szellemében IPhone, Online könyvet A béke szellemében PDF, ingyenes A béke szellemében DJVU, ingyenes letöltések A béke szellemében TXT, letöltések A béke szellemében RTF, Online A béke szellemében FB2 , e-könyvet A béke szellemében letöltések TXT, ingyenes A béke szellemében letöltések könyvet, e-könyvet A béke szellemében download MOBI, letöltések A béke szellemében IPad, olvas A béke szellemében MOBI, olvas A béke szellemében DOC, ingyenes A béke szellemében AWZ, Download e-könyvet A béke szellemében iPad , ingyenes A béke szellemében DJVU, Download A béke szellemében e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A béke szellemében DVD, olvas A béke szellemében TXT, Book A béke szellemében letöltések DJVU, A béke szellemében letöltések könyvet ingyenes, A béke szellemében letöltések könyvet pdf ingyenes, A béke szellemében pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A béke szellemében pdf ingyenes, A béke szellemében letöltések könyvet epub ingyenes, A béke szellemében ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply