A bejrúti járat


Meddig mondhatjuk, hogy semmi közünk a merényletekhez, a terrortámadásokhoz, meddig mondhatjuk, hogy csak áldozatok vagyunk? Meddig vagyunk urai sorsunknak? A haldokló nagyapa egy orosz szót suttog, mintegy búcsúképpen, unokája fülébe. Az unokát, a sikeres budai ügyvédet, Kozma Pétert, nem hagyja nyugodni, mit akart mondani az öreg. Ahhoz, hogy közelebb kerüljön az igazsághoz, meg kell találnia a nagyapa Don-kanyarnál és a megszállt területeken vezetett naplóját. Ugyanakkor ezeket a háborús feljegyzéseket, a magyar hadsereg viselt dolgairól, nem csak ő akarja megszerezni, hanem mások is. És ezek a mások az ő életére törnek… Tipikusnak nem mondható, mégis hamisítatlan magyar családtörténet bontakozik ki a nyomozása során. A napló, az elhallgatott borzalmak, nemcsak az unoka, de a fiak sorsára is kihatott. Ennek (pontosabban az elfojtásnak és elhallgatásnak) a következménye, hogy a jeles biológus apa (a szegei kutatóintézet egyik prominense) egykor felszállt 240-es, bejrúti járatára.A Könyv Magyarul!


Letöltések A bejrúti járat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A bejrúti járat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  424
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  458 gr
  ISBN:
  9789632934778
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2678885 / 1155424  TAGS:
  Online A bejrúti járat ebook, könyvet A bejrúti járat FB2, Download A bejrúti járat PDF , Download A bejrúti járat MOBI, Online A bejrúti járat könyvet, ingyenes letöltések A bejrúti járat IPhone, Online könyvet A bejrúti járat PDF, ingyenes A bejrúti járat DJVU, ingyenes letöltések A bejrúti járat TXT, letöltések A bejrúti járat RTF, Online A bejrúti járat FB2 , e-könyvet A bejrúti járat letöltések TXT, ingyenes A bejrúti járat letöltések könyvet, e-könyvet A bejrúti járat download MOBI, letöltések A bejrúti járat IPad, olvas A bejrúti járat MOBI, olvas A bejrúti járat DOC, ingyenes A bejrúti járat AWZ, Download e-könyvet A bejrúti járat iPad , ingyenes A bejrúti járat DJVU, Download A bejrúti járat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A bejrúti járat DVD, olvas A bejrúti járat TXT, Book A bejrúti járat letöltések DJVU, A bejrúti járat letöltések könyvet ingyenes, A bejrúti járat letöltések könyvet pdf ingyenes, A bejrúti járat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A bejrúti járat pdf ingyenes, A bejrúti járat letöltések könyvet epub ingyenes, A bejrúti járat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply