A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen


Kötetünk, melyet az Olvasó most kezében tart, már a hetedik a DATA BECKER könyvek kedvelt sorozatában. Az a nap, amelyen megjelent, különösen jelentős a DATA BECKER életében.
A megjelenését megelőző 10 hónap alatt ugyanis több mint 100 000 DATA BECKER könyvet adtunk el.
Szerzőink ezen könyv megírásakor is arra törekedtek, hogy hasznos tanácsokkal és gyakorlati példákkal segítsék a C 64-es gép sokoldalú, optimális alkalmazását.
A könyv témája: felhasználói programok készítése BASIC nyelven, magas színvonalú programozástechnikával.
Szó esik majd programtervezésről, menüvezérlésről, a képernyőmaszkok célszerű felépítéséről, a programok paraméterezéséről, adatkezeléséről, ill. a programok dokumentálásának módszeréről, vagyis mindenről, ami egy igazán jó program elkészítéséhez szükséges.
Különösen büszkék vagyunk a Klaus Gerits által kifejlesztett új QUISAM file elérési módszerére.
A címlapon szereplő szerzőkön kívül – akik más DATA BECKER könyvekből már ismerősek lehetnek az Olvasó számára – Englisch, Froitzheim, Kausmann és Retzlaff urak segítettek a könyv elkészítésében. A rajok Jordan asszonytól származnak. Mindannyiuknak köszönetet mondunk munkájukért.
A könyv olvasásához jó szórakozást kívánnak a SzerzőkA Könyv Magyarul!


Letöltések A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Novotrade Kiadó
  Number of Pages:
  182
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  0599000642810
  Year of publication:
  1986
  Commodity code:
  SL#2105141770  TAGS:
  Online A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen ebook, könyvet A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen FB2, Download A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen PDF , Download A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen MOBI, Online A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen könyvet, ingyenes letöltések A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen IPhone, Online könyvet A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen PDF, ingyenes A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen DJVU, ingyenes letöltések A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen TXT, letöltések A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen RTF, Online A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen FB2 , e-könyvet A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen letöltések TXT, ingyenes A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen letöltések könyvet, e-könyvet A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen download MOBI, letöltések A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen IPad, olvas A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen MOBI, olvas A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen DOC, ingyenes A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen AWZ, Download e-könyvet A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen iPad , ingyenes A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen DJVU, Download A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen DVD, olvas A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen TXT, Book A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen letöltések DJVU, A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen letöltések könyvet ingyenes, A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen letöltések könyvet pdf ingyenes, A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen pdf ingyenes, A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen letöltések könyvet epub ingyenes, A BASIC programozás magasiskolája C 64-esen ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply