A bálnák útja

Robert Low - A bálnák útja

Kr. u. 965-ben Norvégia és Dánia már egységes királyságok, a későbbi Svédország területén azonban még káosz és zűrzavar uralkodik. A balti-tengeri kereskedőkikötők hanyatlásnak indulnak a keletről érkező ezüst megcsappanása miatt, a későbbi Közép-Oroszország hatalmas üstjében pedig Szvjatoszláv, majd Vlagyimir, végül Bölcs Jaroszláv alatt lassan formát ölt a rusz nemzet.
Ebben a forrongó, kaotikus korszakban élik fénykorukat a varjazik, a pénzért bérelhető északi harcosok. Kalózok, rablók, portyázó fosztogatók, ám csak ők merészkednek ki hajóikkal a nyílt tengerre, a bálnák útjára.A Könyv Magyarul!


Letöltések A bálnák útja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A bálnák útja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  358
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  590 gr
  ISBN:
  9789634261964
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2222174 / 1078081
  Translator:


  TAGS:
  Online A bálnák útja ebook, könyvet A bálnák útja FB2, Download A bálnák útja PDF , Download A bálnák útja MOBI, Online A bálnák útja könyvet, ingyenes letöltések A bálnák útja IPhone, Online könyvet A bálnák útja PDF, ingyenes A bálnák útja DJVU, ingyenes letöltések A bálnák útja TXT, letöltések A bálnák útja RTF, Online A bálnák útja FB2 , e-könyvet A bálnák útja letöltések TXT, ingyenes A bálnák útja letöltések könyvet, e-könyvet A bálnák útja download MOBI, letöltések A bálnák útja IPad, olvas A bálnák útja MOBI, olvas A bálnák útja DOC, ingyenes A bálnák útja AWZ, Download e-könyvet A bálnák útja iPad , ingyenes A bálnák útja DJVU, Download A bálnák útja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A bálnák útja DVD, olvas A bálnák útja TXT, Book A bálnák útja letöltések DJVU, A bálnák útja letöltések könyvet ingyenes, A bálnák útja letöltések könyvet pdf ingyenes, A bálnák útja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A bálnák útja pdf ingyenes, A bálnák útja letöltések könyvet epub ingyenes, A bálnák útja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply