A baglyok titka

Béatrice Bottet - A baglyok titka

Halálos ágyán Hermelinde úrnő fontos küldetéssel bízza meg ifjú énekmondóját, Bertoult. A fiúnak Párizsba kell mennie, hogy visszaadja Magnus Gurhavalnak, a nagy mágusnak a varázskönyvét, amit hajdan az asszony ellopott tőle. Bertoulnak útitársa is akad a vándorlásban: egy nemes kisasszony, Blanche, aki a pénzsóvár bátyjai által rákényszerített házasság elől menekül.
A két fiatalra számos viszontagság vár az úton, minden bátorságukra és leleményességükre szükségük lesz, hogy elkerüljék a csapdákat és lerázzák üldözőiket. A varázskönyvre ugyanis más is áhítozik, és semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze. De vajon miért köröznek folyton az éj titokzatos madarai, a baglyok Bertoul körül? Ki segít a két fiatalnak eljutni a fővárosba? És mi vár ott rájuk?

Egy fiatal énekmondó és egy talpraesett nemes kisasszony izgalmas kalandjai a sötét középkorban. Különös titkok – mágia – csipetnyi szerelem.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A baglyok titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A baglyok titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  296
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  450 gr
  ISBN:
  9789632452357
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2219629 / 1075806
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A baglyok titka ebook, könyvet A baglyok titka FB2, Download A baglyok titka PDF , Download A baglyok titka MOBI, Online A baglyok titka könyvet, ingyenes letöltések A baglyok titka IPhone, Online könyvet A baglyok titka PDF, ingyenes A baglyok titka DJVU, ingyenes letöltések A baglyok titka TXT, letöltések A baglyok titka RTF, Online A baglyok titka FB2 , e-könyvet A baglyok titka letöltések TXT, ingyenes A baglyok titka letöltések könyvet, e-könyvet A baglyok titka download MOBI, letöltések A baglyok titka IPad, olvas A baglyok titka MOBI, olvas A baglyok titka DOC, ingyenes A baglyok titka AWZ, Download e-könyvet A baglyok titka iPad , ingyenes A baglyok titka DJVU, Download A baglyok titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A baglyok titka DVD, olvas A baglyok titka TXT, Book A baglyok titka letöltések DJVU, A baglyok titka letöltések könyvet ingyenes, A baglyok titka letöltések könyvet pdf ingyenes, A baglyok titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A baglyok titka pdf ingyenes, A baglyok titka letöltések könyvet epub ingyenes, A baglyok titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply