A 44. gyermek


Sztálin Szovjetuniója arra törekszik, hogy dolgozóinak paradicsoma, mindenféle szükségletük kielégítője legyen. Egyik alappillére, hogy állampolgárai a közönséges bűntettektől és bűnözőktől való félelemtől mentesen élnek.

Ebben a társadalomban mégis milliók félnek… az Államtól. Egy elsuttogott szó, és meghalsz. A rendszert az MGB, az Állambiztonsági Minisztérium védi állampolgáraitól. És nincs olyan MGB-tiszt, aki Leo Gyemidovnál bátrabb, lelkiismeretesebb és idealistább lenne.

A háborús hős Leo gyönyörű feleségével Moszkvában él viszonylagos luxusban, még a szülei számára is fenntart egy tisztességes lakást. Egyetlen ambíciója, hogy a hazáját szolgálja. Ezen magasabb rendű cél érdekében embereket tartóztat le, és hallgat ki.

Aztán megtörténik a lehetetlen. Egy másféle bűnöző – egy gyilkos – jár szabadlábon, és öl kénye-kedve szerint. Leo ugyanakkor azon kapja magát, hogy az ellenségei lefokozták és feljelentették, addigi világa a feje tetejére állt, szertefoszlott minden, amiben addig hitt. Csak úgy mentheti meg saját és családtagjai életét, ha ezt a bűnözőt leleplezi. Csakhogy egy olyan társadalomban, amely hivatalosan maga a paradicsom, államellenes bűncselekmény azt állítani, hogy egy gyilkos – még kevésbé azt, hogy egy sorozatgyilkos – van közöttük.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A 44. gyermek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A 44. gyermek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  520
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9789636898656
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2604313 / 1145353
  Translator:


  TAGS:
  Online A 44. gyermek ebook, könyvet A 44. gyermek FB2, Download A 44. gyermek PDF , Download A 44. gyermek MOBI, Online A 44. gyermek könyvet, ingyenes letöltések A 44. gyermek IPhone, Online könyvet A 44. gyermek PDF, ingyenes A 44. gyermek DJVU, ingyenes letöltések A 44. gyermek TXT, letöltések A 44. gyermek RTF, Online A 44. gyermek FB2 , e-könyvet A 44. gyermek letöltések TXT, ingyenes A 44. gyermek letöltések könyvet, e-könyvet A 44. gyermek download MOBI, letöltések A 44. gyermek IPad, olvas A 44. gyermek MOBI, olvas A 44. gyermek DOC, ingyenes A 44. gyermek AWZ, Download e-könyvet A 44. gyermek iPad , ingyenes A 44. gyermek DJVU, Download A 44. gyermek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A 44. gyermek DVD, olvas A 44. gyermek TXT, Book A 44. gyermek letöltések DJVU, A 44. gyermek letöltések könyvet ingyenes, A 44. gyermek letöltések könyvet pdf ingyenes, A 44. gyermek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A 44. gyermek pdf ingyenes, A 44. gyermek letöltések könyvet epub ingyenes, A 44. gyermek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply