A 21. század stratégiai menedzsmentje


A vállalatoknak három típusa van: az első elébe megy a változásoknak, a második válaszolni próbál arra, ami bekövetkezett, a harmadik pedig folyamatosan azon sopánkodik, hogy már megint mi történt vele. E különös jelenség előidézője a környezeti változás felgyorsulása és a verseny kiélezetté válása. Ennek következménye, hogy a jövőt aktívan formáló menedzsmentmódszerek között az elmúlt három évtizedben kiemelkedő szerep jutott a stratégiának. A 21. századba átlépve a változások üteme és komplexitása fokozódni látszik. Így az előttünk álló időszakban a stratégia művelői újabb kihívásokkal kell szembenézniük. A szemünk előtt kibontakozó történelmi jelentőségű átalakulások – a globalizáció, az e-business, a fenntartható növekedés, a növekvő kulturális diverzitás és az óriási méretűvé növekedett vállalkozások hatékony irányítása – alapvetően új szemléletet igényelnek. Ez az oka, hogy a társadalom minden szintjén, a tevékenységek legkülönbözőbb területein és valamennyi szervezeti típusnál előtérbe kerül a stratégiai gondolkodás megújítása. A könyv az elmúlt évtizedek tapasztalataira támaszkodva újrafogalmazza a stratégia lényegét, összefoglalja a legfontosabb eredményeket és módszereket. Megismertet a most formálódó új menedzsmentirányzatokkal, és a gyakorlatban is használható ismereteket nyújt a stratégia kialakításához. Mindezek felhasználásával képessé válik az Olvasó arra, hogy elemezni tudja szervezetének stratégiai helyzetét, kidolgozza, majd megvalósítsa annak sikeres stratégiáját.A Könyv Magyarul!


Letöltések A 21. század stratégiai menedzsmentje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A 21. század stratégiai menedzsmentje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  296
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789631660081
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2122975 / 1021098  TAGS:
  Online A 21. század stratégiai menedzsmentje ebook, könyvet A 21. század stratégiai menedzsmentje FB2, Download A 21. század stratégiai menedzsmentje PDF , Download A 21. század stratégiai menedzsmentje MOBI, Online A 21. század stratégiai menedzsmentje könyvet, ingyenes letöltések A 21. század stratégiai menedzsmentje IPhone, Online könyvet A 21. század stratégiai menedzsmentje PDF, ingyenes A 21. század stratégiai menedzsmentje DJVU, ingyenes letöltések A 21. század stratégiai menedzsmentje TXT, letöltések A 21. század stratégiai menedzsmentje RTF, Online A 21. század stratégiai menedzsmentje FB2 , e-könyvet A 21. század stratégiai menedzsmentje letöltések TXT, ingyenes A 21. század stratégiai menedzsmentje letöltések könyvet, e-könyvet A 21. század stratégiai menedzsmentje download MOBI, letöltések A 21. század stratégiai menedzsmentje IPad, olvas A 21. század stratégiai menedzsmentje MOBI, olvas A 21. század stratégiai menedzsmentje DOC, ingyenes A 21. század stratégiai menedzsmentje AWZ, Download e-könyvet A 21. század stratégiai menedzsmentje iPad , ingyenes A 21. század stratégiai menedzsmentje DJVU, Download A 21. század stratégiai menedzsmentje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A 21. század stratégiai menedzsmentje DVD, olvas A 21. század stratégiai menedzsmentje TXT, Book A 21. század stratégiai menedzsmentje letöltések DJVU, A 21. század stratégiai menedzsmentje letöltések könyvet ingyenes, A 21. század stratégiai menedzsmentje letöltések könyvet pdf ingyenes, A 21. század stratégiai menedzsmentje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A 21. század stratégiai menedzsmentje pdf ingyenes, A 21. század stratégiai menedzsmentje letöltések könyvet epub ingyenes, A 21. század stratégiai menedzsmentje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply