A 19. feleség

David Ebershoff - A 19. feleség

David Ebershoff 2008-as regényét, A 19. feleséget kézbe véve sem a krimi műfaját kedvelők, sem a történelem iránt rajongók nem fognak csalódni. A regényben két szál fut párhuzamosan – az egyik egy napjainkban játszódó, izgalmas bűnügyi nyomozás, míg a másik egy XIX. században élt asszony, Ann Eliza Young életének története. A két fonalat egy amerikai egyházi közösség, a mormon egyház története kapcsolja össze. Valóban BeckyLyn végzett férjével házuk pincéjében? A húszéves Jordan Scott – akit egyháza hat évvel korábban kiközösített – visszatér szülővárosába, hogy izgalmas, veszélyes nyomozás során, új barátokat szerezve kiderítse, édesanyja valóban gyilkos-e.
És milyen asszony volt Ann Eliza Young, a hírhedt tizenkilencedik feleség, aki egy elzártan élő közösség tagjaként egyszer csak rádöbbent, hogy képtelen tovább élni egyháza tanait követve? A mormonok prófétájának tizenkilencedik felesége bátran szembeszállt hitbéli közösségével, annak vezetőjével, és addigi életét hátrahagyva elindult a – számára addig ismeretlen – külső világba, hogy mindenkinek elmondja, milyen élet jut azoknak az asszonynak, akiknek nemegyszer legalább egy tucat másik nővel kell megosztozniuk a férjükön.
A regény fikció, de szereplői valóban léteztek, az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházának tagjai voltak.A Könyv Magyarul!


Letöltések A 19. feleség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A 19. feleség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  571
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  724 gr
  ISBN:
  9789636355807
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2687390 / 1159079
  Translator:


  TAGS:
  Online A 19. feleség ebook, könyvet A 19. feleség FB2, Download A 19. feleség PDF , Download A 19. feleség MOBI, Online A 19. feleség könyvet, ingyenes letöltések A 19. feleség IPhone, Online könyvet A 19. feleség PDF, ingyenes A 19. feleség DJVU, ingyenes letöltések A 19. feleség TXT, letöltések A 19. feleség RTF, Online A 19. feleség FB2 , e-könyvet A 19. feleség letöltések TXT, ingyenes A 19. feleség letöltések könyvet, e-könyvet A 19. feleség download MOBI, letöltések A 19. feleség IPad, olvas A 19. feleség MOBI, olvas A 19. feleség DOC, ingyenes A 19. feleség AWZ, Download e-könyvet A 19. feleség iPad , ingyenes A 19. feleség DJVU, Download A 19. feleség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A 19. feleség DVD, olvas A 19. feleség TXT, Book A 19. feleség letöltések DJVU, A 19. feleség letöltések könyvet ingyenes, A 19. feleség letöltések könyvet pdf ingyenes, A 19. feleség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A 19. feleség pdf ingyenes, A 19. feleség letöltések könyvet epub ingyenes, A 19. feleség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply