A 19-es holttest

Belinda Bauer - A 19-es holttest

Patrick Fort szélsőségesen zárkózott, briliánsan okos és Asperger szindrómás. Gyerekkora óta megszállottan kutatja, hol a határ élő és holt között.

Amikor Patrick orvostanhallgató lesz, csak ő veszi észre, hogy a boncolási gyakorlatra megkapott holttesttel valami nem stimmel. Szerinte kizárt, hogy a halált betegség okozta volna. Sőt, mintha az elhunyt fontos titkot szeretne üzenni.

Miután Patrick módszeresen nyomozni kezd, a kérdések egyre sokasodnak. Vajon lesz ideje megfejteni a 19-e holttest rejtélyét, mielőtt őt is örökre elhallgattatják?

Az utóbbi évek egyik legokosabb, egyszerre bizarr és mélyen emberi pszichothrillere.

"A történetszövés magasiskolája." The New York Times

"Belinda Bauer a thrillerek királynője." Sunday Times

"Mesterfogás ínyenc krimirajongóknak" Evening Standard

"Bauer egyedi hangú krimiíró… utcahosszal jár a többiek előtt." The Independent
A Könyv Magyarul!


Letöltések A 19-es holttest ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A 19-es holttest ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  405
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  398 gr
  ISBN:
  9786155733154
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700354 / 1166647
  Translator:


  TAGS:
  Online A 19-es holttest ebook, könyvet A 19-es holttest FB2, Download A 19-es holttest PDF , Download A 19-es holttest MOBI, Online A 19-es holttest könyvet, ingyenes letöltések A 19-es holttest IPhone, Online könyvet A 19-es holttest PDF, ingyenes A 19-es holttest DJVU, ingyenes letöltések A 19-es holttest TXT, letöltések A 19-es holttest RTF, Online A 19-es holttest FB2 , e-könyvet A 19-es holttest letöltések TXT, ingyenes A 19-es holttest letöltések könyvet, e-könyvet A 19-es holttest download MOBI, letöltések A 19-es holttest IPad, olvas A 19-es holttest MOBI, olvas A 19-es holttest DOC, ingyenes A 19-es holttest AWZ, Download e-könyvet A 19-es holttest iPad , ingyenes A 19-es holttest DJVU, Download A 19-es holttest e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A 19-es holttest DVD, olvas A 19-es holttest TXT, Book A 19-es holttest letöltések DJVU, A 19-es holttest letöltések könyvet ingyenes, A 19-es holttest letöltések könyvet pdf ingyenes, A 19-es holttest pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A 19-es holttest pdf ingyenes, A 19-es holttest letöltések könyvet epub ingyenes, A 19-es holttest ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply