A 14 karátos autó


Gorcsev Iván, a “Rangoon” teherhajó elcsapott matróza Southamptonból Bordeaux-ig egy partnerétől elnyerte a fizikai Nobel-díjat a makaó nevű tiltott kártyajátékon. Mihez kezd egy huszonegy éves ifjú hirtelen támadt gazdagságával? Természetesen barátot keres, akivel elköltheti a pénzt. Azután természetesen szerelmes lesz egy nagyon csinos lányba, és itt kezdődik a bonyodalom: az események végighurcolják hősünket a kikötői rablók és a francia idegenlégió világán: mindennek oka egy titokzatos Alfa Romeo, amely tizennégy karátos aranyból készült, s ezáltal politikai harcok eszközévé is válik. Az ügy elsimítója – ki lenne más? – hősünk, aki végül is szerencsével eljuttatja az autót rendeltetési helyére, s mivel a zord atya is megbocsát, elnyeri szerelmese hőn áhított kezét.A Könyv Magyarul!


Letöltések A 14 karátos autó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A 14 karátos autó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Képes Kiadó
  Number of Pages:
  72
  Kötés:
  kemény kötés
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  0109001804195
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  SL#2105184303  TAGS:
  Online A 14 karátos autó ebook, könyvet A 14 karátos autó FB2, Download A 14 karátos autó PDF , Download A 14 karátos autó MOBI, Online A 14 karátos autó könyvet, ingyenes letöltések A 14 karátos autó IPhone, Online könyvet A 14 karátos autó PDF, ingyenes A 14 karátos autó DJVU, ingyenes letöltések A 14 karátos autó TXT, letöltések A 14 karátos autó RTF, Online A 14 karátos autó FB2 , e-könyvet A 14 karátos autó letöltések TXT, ingyenes A 14 karátos autó letöltések könyvet, e-könyvet A 14 karátos autó download MOBI, letöltések A 14 karátos autó IPad, olvas A 14 karátos autó MOBI, olvas A 14 karátos autó DOC, ingyenes A 14 karátos autó AWZ, Download e-könyvet A 14 karátos autó iPad , ingyenes A 14 karátos autó DJVU, Download A 14 karátos autó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A 14 karátos autó DVD, olvas A 14 karátos autó TXT, Book A 14 karátos autó letöltések DJVU, A 14 karátos autó letöltések könyvet ingyenes, A 14 karátos autó letöltések könyvet pdf ingyenes, A 14 karátos autó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A 14 karátos autó pdf ingyenes, A 14 karátos autó letöltések könyvet epub ingyenes, A 14 karátos autó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply