A 13. harcos

Michael Crichton - A 13. harcos

Krisztus után 922-ben a fiatal arab nemes, Ibn Fadlan, a kalifa követe a Volgánál a vikingek egyik törzsének kalandozó harcosaival találkozik. Vezérükhöz, Buliwyfhez hírnök érkezik szülőföldjéről, segítséget kérve: népét a fekete köd sötét szörnyetegei támadták meg. Tizenkét harcos jelentkezik önként a félelmes küldetésre, ám a viking hagyomány miatt magukkal kell vinniük egy tizenharmadik idegent. Így történik, hogy – kényszerűen – Ibn Fadlan is útnak indul Északra a zabolátlan, vad hajósok társaként, hogy szembenézzen azzal az rejtélyes, ősi ellenséggel, amelytől még ezek a rettenthetetlen harcosok is félnek.

Michael Crichton tudós, író, filmrendező nevét elsősorban sci-fi elemeket is felhasználó történetei (Az Androméda-törzs, Jurassic Park, A gömb) tették világhírűvé. Több más műfajban is maradandó, kitűnő regényeket írt, amelynek egyik példája e mű: a történeti források feldolgozásával, újragondolásával megalkotott különleges hangulatú elbeszélés. Miközben a művelt középkori arab ifjú elmeséli a Beowulf-legenda alapjául szolgáló kegyetlen és misztikus küldetést, részletekbe menően bemutatja az egész Európa által rettegett vikingek életét, szokásait, hitvilágát. A remekíró Crichton e művében is hű a benne lakozó tudóshoz, és a középkori szereplők kalandos kálváriájába egy sok vitát kiváltó tudományos elmélet alakjait is becsempészi.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A 13. harcos ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A 13. harcos ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  270 gr
  ISBN:
  9789630983280
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2635104 / 1149309
  Translator:


  TAGS:
  Online A 13. harcos ebook, könyvet A 13. harcos FB2, Download A 13. harcos PDF , Download A 13. harcos MOBI, Online A 13. harcos könyvet, ingyenes letöltések A 13. harcos IPhone, Online könyvet A 13. harcos PDF, ingyenes A 13. harcos DJVU, ingyenes letöltések A 13. harcos TXT, letöltések A 13. harcos RTF, Online A 13. harcos FB2 , e-könyvet A 13. harcos letöltések TXT, ingyenes A 13. harcos letöltések könyvet, e-könyvet A 13. harcos download MOBI, letöltések A 13. harcos IPad, olvas A 13. harcos MOBI, olvas A 13. harcos DOC, ingyenes A 13. harcos AWZ, Download e-könyvet A 13. harcos iPad , ingyenes A 13. harcos DJVU, Download A 13. harcos e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A 13. harcos DVD, olvas A 13. harcos TXT, Book A 13. harcos letöltések DJVU, A 13. harcos letöltések könyvet ingyenes, A 13. harcos letöltések könyvet pdf ingyenes, A 13. harcos pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A 13. harcos pdf ingyenes, A 13. harcos letöltések könyvet epub ingyenes, A 13. harcos ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply