A 100 legjobb dolog a munkában

 - A 100 legjobb dolog a munkában

Ez a színes, vidám foglalkoztató megismerteti gyermekével és gyakoroltatja a mindennapi környezetünkben előforduló tárgyak elnevezését.
• könnyen felismerhető, színes és egyszerű rajzokkal
• kihúzható, színes kartonokon található válaszokkal
• kinyitható, vidám rajzokat tartalmazó kisablakokkal
Élvezettel lapozgatható a kötet; a nyitogatható kisablakok, a kihúzható kartonok a tárgyi manipulációs tevékenységet is fejlesztik, és hosszú időre lekötik a környezetével ismerkedő gyermeket. A játékos kérdéseken gondolkodás fejleszti a nyelvi készséget, a rajzokkal ismerkedés pedig bővíti a szókincset. A család közösen is forgathatja a köteteket; azt ajánljuk, beszélgessenek gyermekükkel a képekről. A közös, játékos, vidám tanulás értékes lehetőség a szülő-gyermek kapcsolat mélyítésére, mely egyben megkönnyíti a gyermek számára az ismeretszerzést.A Könyv Magyarul!


Letöltések A 100 legjobb dolog a munkában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A 100 legjobb dolog a munkában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  12
  Cover:
  PAGE TURNER
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789639892255
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2203248 / 1058367  TAGS:
  Online A 100 legjobb dolog a munkában ebook, könyvet A 100 legjobb dolog a munkában FB2, Download A 100 legjobb dolog a munkában PDF , Download A 100 legjobb dolog a munkában MOBI, Online A 100 legjobb dolog a munkában könyvet, ingyenes letöltések A 100 legjobb dolog a munkában IPhone, Online könyvet A 100 legjobb dolog a munkában PDF, ingyenes A 100 legjobb dolog a munkában DJVU, ingyenes letöltések A 100 legjobb dolog a munkában TXT, letöltések A 100 legjobb dolog a munkában RTF, Online A 100 legjobb dolog a munkában FB2 , e-könyvet A 100 legjobb dolog a munkában letöltések TXT, ingyenes A 100 legjobb dolog a munkában letöltések könyvet, e-könyvet A 100 legjobb dolog a munkában download MOBI, letöltések A 100 legjobb dolog a munkában IPad, olvas A 100 legjobb dolog a munkában MOBI, olvas A 100 legjobb dolog a munkában DOC, ingyenes A 100 legjobb dolog a munkában AWZ, Download e-könyvet A 100 legjobb dolog a munkában iPad , ingyenes A 100 legjobb dolog a munkában DJVU, Download A 100 legjobb dolog a munkában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A 100 legjobb dolog a munkában DVD, olvas A 100 legjobb dolog a munkában TXT, Book A 100 legjobb dolog a munkában letöltések DJVU, A 100 legjobb dolog a munkában letöltések könyvet ingyenes, A 100 legjobb dolog a munkában letöltések könyvet pdf ingyenes, A 100 legjobb dolog a munkában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A 100 legjobb dolog a munkában pdf ingyenes, A 100 legjobb dolog a munkában letöltések könyvet epub ingyenes, A 100 legjobb dolog a munkában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply