A 10-es körzet

Kevin Lyon - Tim Robert - A 10-es körzet

Egy megdöbbentően realisztikus zsaru-regény, az utcai rendőrök mindennapi megpróbáltatásairól, bűnről, büntetlenségről, félelemről, kiszolgáltatottságról és két "viharvert járőr" fentiekből fakadó értékrend-és jellemváltozásáról. Mert amikor a jog és a törvény, az igazságszolgáltatással karöltve nem a védteleneket és kiszolgáltatottakat védi, óhatatlanul megjelenik az önkényes rendcsinálás igénye…

A több filmben feldolgozott probléma ezúttal egy valós és napjainkban játszódó élethelyzeteket bemutató izgalmas és fordulatokkal teli akció-regényben jelenik meg, amely ijesztő részletességgel meséli el napjaink kábítószerhelyzetét, a prostitúciót, a szegénységből fakadó, eleve elrendelt bűnöző létformát, valamint az utcai vérzsaruknak a hatékonyságuk növelése érdekében alkalmazott kevésbé jogszerű módszereit.

A könyv főszereplői, a szélmalomharcot megelégelő utcai zsaruk pedig fokozatosan elkezdik az igazságszolgáltatást saját kézbe venni, egyikük pedig részletesen elmeséli a körzet bűnözőinek, kártékony elemeinek titkos akcióik során végrehajtott módszeres és kegyetlen kivégzéseit.

A történet egyben morális kérdéseket is felvet a főhősök egyre durvább önkényes igazságszolgáltatásával kapcsolatban, amelynek szükségessége bizonyára megosztja az olvasókat is.

Kizárólag 18 éven felülieknek!
A Könyv Magyarul!


Letöltések A 10-es körzet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A 10-es körzet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  239
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  308 gr
  ISBN:
  9786158025423
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698869 / 1165722  TAGS:
  Online A 10-es körzet ebook, könyvet A 10-es körzet FB2, Download A 10-es körzet PDF , Download A 10-es körzet MOBI, Online A 10-es körzet könyvet, ingyenes letöltések A 10-es körzet IPhone, Online könyvet A 10-es körzet PDF, ingyenes A 10-es körzet DJVU, ingyenes letöltések A 10-es körzet TXT, letöltések A 10-es körzet RTF, Online A 10-es körzet FB2 , e-könyvet A 10-es körzet letöltések TXT, ingyenes A 10-es körzet letöltések könyvet, e-könyvet A 10-es körzet download MOBI, letöltések A 10-es körzet IPad, olvas A 10-es körzet MOBI, olvas A 10-es körzet DOC, ingyenes A 10-es körzet AWZ, Download e-könyvet A 10-es körzet iPad , ingyenes A 10-es körzet DJVU, Download A 10-es körzet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A 10-es körzet DVD, olvas A 10-es körzet TXT, Book A 10-es körzet letöltések DJVU, A 10-es körzet letöltések könyvet ingyenes, A 10-es körzet letöltések könyvet pdf ingyenes, A 10-es körzet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A 10-es körzet pdf ingyenes, A 10-es körzet letöltések könyvet epub ingyenes, A 10-es körzet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply