888 kérdés és válasz angol nyelvből

Bajnóczi Beatrix - Haavisto Kirsi - 888 kérdés és válasz angol nyelvből

Könyvünk fő célja, hogy segítséget nyújtson mind az egynyelvű, mind a kétnyelvű alapfokú nyelwizsgák szóbeli részére készülőknek. A kiadványt haszonnal forgathatják a vizsgákra felkészítő tanárok és azok is, akik szeretnék felfrissíteni és bővíteni nyelvtudásukat – elsősorban szókincsüket – a kor igényeinek megfelelően. Igyekeztünk olyan felkészítő anyagot összeállítani, amely nemcsak hasznos, hanem élvezetes és gyakorlatias is. A nyelvvizsgákon előforduló húsz leggyakoribb témakört kérdés-felelet formájában dolgoztuk fel. Mínden fejezetet egy rövid, a témához kapcsolódó, humoros párbeszéd indít. A témához kapcsolódó kérdéseket nemcsak angolul, hanem magyarul is megadtuk, hogy ezzel is segítsük a hatékony tanulást. Mivel a kiadványt elsősorban 12-16 éveseknek szánjuk, igyekeztünk a korosztály érdeklődési körének figyelembe vételével megszerkeszteni a mintaválaszokat, de néhány kérdéssel a felnőtt nyelvtanulókra is gondoltunk. A témák és a kérdések között természetesen megtalálhatóak valamivel nehezebbek és összetettebbek is, ezért ilyen esetekben a válaszok rövidebbek. Alapfokon a legfőbb elvárás, hogy a vizsgázó megértse a kérdést, tudjon reagálni rá, azaz elboldoguljon a legtöbb alapvető kommunikációs helyzetben. Fontos, hogy elsajátítsa a nyelvet annyira, hogy meg tudja értetni magát, és egyszerű, mindennapi szituációkban sikeresen kommunikáljon alapvető témákról. A mintaválaszokban nem szerepelnek bonyolult szerkezetek, a nyelvtan helyett inkább a szókincsre helyeztük a hangsúlyt. A szószedetek a kérdésekben és a mintaválaszokban felhasznált szavakat és kifejezéseket tartalmazzák a fonetikai átírásokkal együtt. A szószedetben a szavak és kifejezések után számmal jelöltük, hogy melyik kérdésben vagy válaszban fordulnak elő először az adott témában. A fejezetek többségét ún. kommunikációs tippek zárják. Itt tüntettük fel a magyar nyelvtanulók által sajnos gyakran rosszul használt szavak és kifejezések helyes alkalmazását, valamint mintapárbeszédeket is megadtunk sűrűn előforduló, mindennapi helyzetekre. A fejezetek tetszés szerintí sorrendben dolgozhatók fel. A kérdések igen változatosak, meglehetősen egyszerűek és elgondolkodtatóbbak egyaránt megtalálhatók közöttük, így a könyv megfelelő segítséget nyújt az alapos és eredményes felkészüléshez. Mintaválaszainkban a beszélt nyelvre jellemző kifejezésmódot próbáltuk szemléltetni. A könyv válaszait nem szó szerinti betanulásra szántuk, hanem ötleteket kívántunk adni, ezért a válaszadó személye sem ugyanaz – ezzel a témák vátozatosabbá, a könyvben megjelenő szókincs gazdagabbá válik.A Könyv Magyarul!


Letöltések 888 kérdés és válasz angol nyelvből ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések 888 kérdés és válasz angol nyelvből ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  332
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  492 gr
  ISBN:
  9789639489639
  Language:
  ENGLISH – HUNGARIAN
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2170140 / 1040053  TAGS:
  Online 888 kérdés és válasz angol nyelvből ebook, könyvet 888 kérdés és válasz angol nyelvből FB2, Download 888 kérdés és válasz angol nyelvből PDF , Download 888 kérdés és válasz angol nyelvből MOBI, Online 888 kérdés és válasz angol nyelvből könyvet, ingyenes letöltések 888 kérdés és válasz angol nyelvből IPhone, Online könyvet 888 kérdés és válasz angol nyelvből PDF, ingyenes 888 kérdés és válasz angol nyelvből DJVU, ingyenes letöltések 888 kérdés és válasz angol nyelvből TXT, letöltések 888 kérdés és válasz angol nyelvből RTF, Online 888 kérdés és válasz angol nyelvből FB2 , e-könyvet 888 kérdés és válasz angol nyelvből letöltések TXT, ingyenes 888 kérdés és válasz angol nyelvből letöltések könyvet, e-könyvet 888 kérdés és válasz angol nyelvből download MOBI, letöltések 888 kérdés és válasz angol nyelvből IPad, olvas 888 kérdés és válasz angol nyelvből MOBI, olvas 888 kérdés és válasz angol nyelvből DOC, ingyenes 888 kérdés és válasz angol nyelvből AWZ, Download e-könyvet 888 kérdés és válasz angol nyelvből iPad , ingyenes 888 kérdés és válasz angol nyelvből DJVU, Download 888 kérdés és válasz angol nyelvből e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 888 kérdés és válasz angol nyelvből DVD, olvas 888 kérdés és válasz angol nyelvből TXT, Book 888 kérdés és válasz angol nyelvből letöltések DJVU, 888 kérdés és válasz angol nyelvből letöltések könyvet ingyenes, 888 kérdés és válasz angol nyelvből letöltések könyvet pdf ingyenes, 888 kérdés és válasz angol nyelvből pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 888 kérdés és válasz angol nyelvből pdf ingyenes, 888 kérdés és válasz angol nyelvből letöltések könyvet epub ingyenes, 888 kérdés és válasz angol nyelvből ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply