7 nap


Egy hét elég, hogy megforduljon a világ!
A szép és népszerű lány, Kez tör előre a maga útján, nem érdekli, kit bánt meg, kit tapos el közben, sőt még élvezi is, ha uralkodhat mások felett. A kövérkés, ügyetlen Jess tökéletes célpont. De Jess váratlanul szövetségesre talál egy srácban, aki támogatja és kiáll mellette. Akkor mi a probléma? Hogy a fiú nem más, mint Kez barátja.

Eve Ainsworth tűpontosan írja le az iskolai zaklatás folyamatát, váltogatva a támadó és az áldozat nézőpontját. A 7 nap minden szépítés nélkül, de együttérzéssel és mély emberismerettel tárja föl mindkét főszereplő érzéseit és indítékait.




A Könyv Magyarul!


Letöltések 7 nap ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések 7 nap ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  226
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789634101048
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2644233 / 1150875
  Translator:


  TAGS:
  Online 7 nap ebook, könyvet 7 nap FB2, Download 7 nap PDF , Download 7 nap MOBI, Online 7 nap könyvet, ingyenes letöltések 7 nap IPhone, Online könyvet 7 nap PDF, ingyenes 7 nap DJVU, ingyenes letöltések 7 nap TXT, letöltések 7 nap RTF, Online 7 nap FB2 , e-könyvet 7 nap letöltések TXT, ingyenes 7 nap letöltések könyvet, e-könyvet 7 nap download MOBI, letöltések 7 nap IPad, olvas 7 nap MOBI, olvas 7 nap DOC, ingyenes 7 nap AWZ, Download e-könyvet 7 nap iPad , ingyenes 7 nap DJVU, Download 7 nap e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 7 nap DVD, olvas 7 nap TXT, Book 7 nap letöltések DJVU, 7 nap letöltések könyvet ingyenes, 7 nap letöltések könyvet pdf ingyenes, 7 nap pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 7 nap pdf ingyenes, 7 nap letöltések könyvet epub ingyenes, 7 nap ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply