50 történet a nőkről

Ifj. Fekete István - 50 történet a nőkről

"Soha nem voltam olyan ember, aki nőügyekben bort prédikált és vizet ivott. Tizenhat éves korom óta – kisebb megszakításokkal – közel három évtizeden át szabad és független legényember voltam. Mi több – Istennek hála – "legénykedő" ember is! A fent említett három évtizedbe nagyon sok legénykedő kapcsolat belefért. Ezekre nem vagyok büszke, de nem is szégyellem – ami esetleg elmond egyet és mást a jellememről. Az egyetlen kikötésem önmagammal szemben, hogy a könyvben szereplő történeteimben száz százalékig őszinte legyek."A Könyv Magyarul!


Letöltések 50 történet a nőkről ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések 50 történet a nőkről ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  248
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  332 gr
  ISBN:
  9789631193640
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2482959 / 1102837  TAGS:
  Online 50 történet a nőkről ebook, könyvet 50 történet a nőkről FB2, Download 50 történet a nőkről PDF , Download 50 történet a nőkről MOBI, Online 50 történet a nőkről könyvet, ingyenes letöltések 50 történet a nőkről IPhone, Online könyvet 50 történet a nőkről PDF, ingyenes 50 történet a nőkről DJVU, ingyenes letöltések 50 történet a nőkről TXT, letöltések 50 történet a nőkről RTF, Online 50 történet a nőkről FB2 , e-könyvet 50 történet a nőkről letöltések TXT, ingyenes 50 történet a nőkről letöltések könyvet, e-könyvet 50 történet a nőkről download MOBI, letöltések 50 történet a nőkről IPad, olvas 50 történet a nőkről MOBI, olvas 50 történet a nőkről DOC, ingyenes 50 történet a nőkről AWZ, Download e-könyvet 50 történet a nőkről iPad , ingyenes 50 történet a nőkről DJVU, Download 50 történet a nőkről e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 50 történet a nőkről DVD, olvas 50 történet a nőkről TXT, Book 50 történet a nőkről letöltések DJVU, 50 történet a nőkről letöltések könyvet ingyenes, 50 történet a nőkről letöltések könyvet pdf ingyenes, 50 történet a nőkről pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 50 történet a nőkről pdf ingyenes, 50 történet a nőkről letöltések könyvet epub ingyenes, 50 történet a nőkről ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply