25 módszer az emberek megnyerésére

John C. Maxwell - Dr. Les Parrott - 25 módszer az emberek megnyerésére

Személyes varázs. A megnyerő erő, mely mágnesként vonzza az embereket – és tiszteletet, eredményeket és sikert hoz magával. Vagy megvan valakiben, vagy nincs – gondolhatnánk. De mi a helyzet akkor, ha a személyes varázs olyasmi, amit elsajátíthatsz; egy sor készség, melyeket alig néhány nap leforgása alatt megtanulhatsz? Mekkora változásokat hozna ez életedben?

A 25 módszer az emberek megnyerésére gyakorlatias és sorsfordító könyv, mely konkrét lépéseket kínál új emberi kapcsolatok kiépítéséhez. Megmutatja, hogyan szabadíthatod fel magadban személyes varázsod szellemét – mely segítségedre lesz, hogy minden embert megnyerj, akivel csak találkozol!
A Könyv Magyarul!


Letöltések 25 módszer az emberek megnyerésére ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések 25 módszer az emberek megnyerésére ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  183
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  164 gr
  ISBN:
  9789639730007
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2122955 / 1021079
  Translator:


  TAGS:
  Online 25 módszer az emberek megnyerésére ebook, könyvet 25 módszer az emberek megnyerésére FB2, Download 25 módszer az emberek megnyerésére PDF , Download 25 módszer az emberek megnyerésére MOBI, Online 25 módszer az emberek megnyerésére könyvet, ingyenes letöltések 25 módszer az emberek megnyerésére IPhone, Online könyvet 25 módszer az emberek megnyerésére PDF, ingyenes 25 módszer az emberek megnyerésére DJVU, ingyenes letöltések 25 módszer az emberek megnyerésére TXT, letöltések 25 módszer az emberek megnyerésére RTF, Online 25 módszer az emberek megnyerésére FB2 , e-könyvet 25 módszer az emberek megnyerésére letöltések TXT, ingyenes 25 módszer az emberek megnyerésére letöltések könyvet, e-könyvet 25 módszer az emberek megnyerésére download MOBI, letöltések 25 módszer az emberek megnyerésére IPad, olvas 25 módszer az emberek megnyerésére MOBI, olvas 25 módszer az emberek megnyerésére DOC, ingyenes 25 módszer az emberek megnyerésére AWZ, Download e-könyvet 25 módszer az emberek megnyerésére iPad , ingyenes 25 módszer az emberek megnyerésére DJVU, Download 25 módszer az emberek megnyerésére e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 25 módszer az emberek megnyerésére DVD, olvas 25 módszer az emberek megnyerésére TXT, Book 25 módszer az emberek megnyerésére letöltések DJVU, 25 módszer az emberek megnyerésére letöltések könyvet ingyenes, 25 módszer az emberek megnyerésére letöltések könyvet pdf ingyenes, 25 módszer az emberek megnyerésére pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 25 módszer az emberek megnyerésére pdf ingyenes, 25 módszer az emberek megnyerésére letöltések könyvet epub ingyenes, 25 módszer az emberek megnyerésére ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply