24: Tűzpróba

Dayton Ward - 24: Tűzpróba

LONDON ELŐTT…
A TERRORELHÁRÍTÁS ELŐTT…
MIELŐTT AZ ÓRA KETYEGNI KEZDETT…

1994. A Központi Hírszerző Ügynökség évek óta próbál lebuktatni egy örmény fegyverkereskedőt, Tateosz Gadzsojánt, ám mindeddig nem sikerült megakadályozni, hogy amerikai katonai eszközöket adjon el terroristáknak és az Egyesült Államok más ellenségeinek. Több hónapon át tartó tervezést és előkészítést követően két beépített ügynök közel kerül Gadzsoján belső köréhez, és hamarosan elegendő bizonyítékot szereznek, hogy lebuktassák a fegyverneppert, ezáltal megszüntessék a bűnszervezetét, amely közvetlen veszélyt jelent Amerikára.

Okinava kis japán szigetén Gadzsoján küldöttsége üzletet bonyolít le egy helyi fegyverkereskedő, Mirodzsi Dzsimura embereivel. Dzsimura gyűlöli az amerikaiakat, ezért örömmel adja el az általa szerzett fegyvereket olyanoknak, akik az Egyesült Államok ellenségeinek adják tovább azokat.

Ám amikor Dzsimura egyik riválisa szabotálja az üzletet, a CIA egyik beépített ügynöke is életét veszti, ezáltal veszélybe kerül a hírszerzés nyomozása Gadzsoján ellen. Mi több, miközben a két okinavai fegyverkereskedő bandaháborúba kezd, kibontakozik egy sokkal nagyobb és közvetlenebb veszélyt rejtő másik terv is. A kirobbanó katasztrófa útjában egyedül a CIA nemrégiben besorozott ügynöke, Jack Bauer áll.

Jack az első titkos küldetését végzi, és magára marad. Csak azokra a képességeire támaszkodhat, amelyeket a különleges erők kötelékében és Los Angeles-i rendőrként szerzett. Támogatás nélkül és a túlélésért küzdve nem tehet mást, mint hogy beleveti magát az események sodrába, ám a tét egyre növekszik, és fogy az idő…

Jack Bauer legújabb kalandja a New York Times bestsellerszerzője, Dayton Ward tollából
A Könyv Magyarul!


Letöltések 24: Tűzpróba ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések 24: Tűzpróba ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  336
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  302 gr
  ISBN:
  9789636355982
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2694814 / 1163947
  Translator:


  TAGS:
  Online 24: Tűzpróba ebook, könyvet 24: Tűzpróba FB2, Download 24: Tűzpróba PDF , Download 24: Tűzpróba MOBI, Online 24: Tűzpróba könyvet, ingyenes letöltések 24: Tűzpróba IPhone, Online könyvet 24: Tűzpróba PDF, ingyenes 24: Tűzpróba DJVU, ingyenes letöltések 24: Tűzpróba TXT, letöltések 24: Tűzpróba RTF, Online 24: Tűzpróba FB2 , e-könyvet 24: Tűzpróba letöltések TXT, ingyenes 24: Tűzpróba letöltések könyvet, e-könyvet 24: Tűzpróba download MOBI, letöltések 24: Tűzpróba IPad, olvas 24: Tűzpróba MOBI, olvas 24: Tűzpróba DOC, ingyenes 24: Tűzpróba AWZ, Download e-könyvet 24: Tűzpróba iPad , ingyenes 24: Tűzpróba DJVU, Download 24: Tűzpróba e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 24: Tűzpróba DVD, olvas 24: Tűzpróba TXT, Book 24: Tűzpróba letöltések DJVU, 24: Tűzpróba letöltések könyvet ingyenes, 24: Tűzpróba letöltések könyvet pdf ingyenes, 24: Tűzpróba pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 24: Tűzpróba pdf ingyenes, 24: Tűzpróba letöltések könyvet epub ingyenes, 24: Tűzpróba ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply