2038 A Szent Korona végveszélyben

K. T. Zelenay - 2038 A Szent Korona végveszélyben

"Gestát írni történelmi tett. Az évezredeket átölelő magyar históriát fantáziába csomagolva átadni egy kalandregényben, szórakoztatva informálni, és netán valós vagy vélt veszélyre figyelmet felhívni pedig kötelesség. Ezért ültem le ismét a klaviatúra elé, hogy alig fél év alatt megszülethessen a folytatás. A 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai után ebben a második kötetben talán még hangsúlyosabb szerepet kap dicső múltunk.
Az elsőben regényes formában igyekeztem átadni elmúlt ezer évünk nagy pillanatait, megírni történelmünk eltitkolt lapjait, így végig "gúzsba" kötött a tények tisztelete. Persze a Szent Korona végveszélyben sem pusztán fantáziám szülötte. De végre a többféle forrás által nem mindig alátámasztható talányokat, titkos felfedezéseket is papírra vethettem. Misztikus örökségeinket megérteni hol másutt lehetne jobban, mint a jelenben, így egy kitalált, de nagyon is valószerű koronarablással indul a regény, hogy aztán szinte a fél világot felbolygató kalanddá fokozódjon a történet. A tengerentúlról indulunk, hogy Barcelona, Róma, Bécs, Sopron, Pannonhalma, Esztergom után megérkezzünk a magyar fővárosba, ahol a dráma is csúcspontra jut. Addigra megismerjük a kristálykoponyák kapcsolatát a Szent Koronával, azt, hogy mi köze lehet a montserrati Fekete Madonnának vagy magának Jézusnak a magyar országalmához, milyen magyar titkokat rejt a Vatikán és Róma számos szent helye. Kiderül Bécs rejtett misztikuma, betekintést nyerünk a szabadkőművesek világába, akik között Mozart is felbukkan, sőt még A varázsfuvoláról is lelebbentjük a fátylat. Sopron kertvárosába, Bánfalvára érkezve a pálosok legendájával is találkozhatunk, hogy aztán Pannonhalmán a Szent Korona legnagyobb titkára is fény derülhessen. Esztergomban közösen fejtjük meg a régmúlt kódolt üzeneteit, folytatva az első kötetben részletesen taglalt történelmi háttér ismertetését.
Végül pedig Budapest, a Szent István-bazilika és a Parlament ad végső (?) választ egy nagy kérdésre, miközben új kaland is kezdetét veszi.
Így szinte bizonyos, hogy a 2038 hamarosan trilógiává bővül…" (K.T. Zelenay)A Könyv Magyarul!


Letöltések 2038 A Szent Korona végveszélyben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések 2038 A Szent Korona végveszélyben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  464
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789631206241
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2597175 / 1143698  TAGS:
  Online 2038 A Szent Korona végveszélyben ebook, könyvet 2038 A Szent Korona végveszélyben FB2, Download 2038 A Szent Korona végveszélyben PDF , Download 2038 A Szent Korona végveszélyben MOBI, Online 2038 A Szent Korona végveszélyben könyvet, ingyenes letöltések 2038 A Szent Korona végveszélyben IPhone, Online könyvet 2038 A Szent Korona végveszélyben PDF, ingyenes 2038 A Szent Korona végveszélyben DJVU, ingyenes letöltések 2038 A Szent Korona végveszélyben TXT, letöltések 2038 A Szent Korona végveszélyben RTF, Online 2038 A Szent Korona végveszélyben FB2 , e-könyvet 2038 A Szent Korona végveszélyben letöltések TXT, ingyenes 2038 A Szent Korona végveszélyben letöltések könyvet, e-könyvet 2038 A Szent Korona végveszélyben download MOBI, letöltések 2038 A Szent Korona végveszélyben IPad, olvas 2038 A Szent Korona végveszélyben MOBI, olvas 2038 A Szent Korona végveszélyben DOC, ingyenes 2038 A Szent Korona végveszélyben AWZ, Download e-könyvet 2038 A Szent Korona végveszélyben iPad , ingyenes 2038 A Szent Korona végveszélyben DJVU, Download 2038 A Szent Korona végveszélyben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 2038 A Szent Korona végveszélyben DVD, olvas 2038 A Szent Korona végveszélyben TXT, Book 2038 A Szent Korona végveszélyben letöltések DJVU, 2038 A Szent Korona végveszélyben letöltések könyvet ingyenes, 2038 A Szent Korona végveszélyben letöltések könyvet pdf ingyenes, 2038 A Szent Korona végveszélyben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 2038 A Szent Korona végveszélyben pdf ingyenes, 2038 A Szent Korona végveszélyben letöltések könyvet epub ingyenes, 2038 A Szent Korona végveszélyben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply