152 nap társas magány

Nagy Zsolt - 152 nap társas magány

Senkit sem szeretnék megbántani ezzel a könyvvel. De fogok. Tudom előre. Vannak dolgok, amelyeket hiába is csomagolnék, hiába fogalmaznám óvatosan, szíven ütnek majd mindenkit. Nem kérhetek előre bocsánatot mindenkitől, azért, ahogy emlékezem a történtekre. Ez a könyv nem hiteles villanapló. Az én gondolataimról, az én személyes élményeimről szól. Úgyis mondhatnám, hogy az én szemüvegemen keresztül szemléli az eseményeket. Egyfajta Leo szerint a Világ (a Való).
Azaz mégsem. Egyrészt, mert ezt a könyvet csak részben Leo jegyzi. Ugyanannyi része van benne Nagy Zsoltnak is. Aki valójában voltam, vagyok, leszek, akkor is, amikor ez a 152 nap már megfakul az emlékekben. Az enyémben is, bármilyen lehetetlennek is tűnik ez momentán. Hiszen akárhogy is tagadnám, ez a 152 nap fenekestől felforgatta az életemet. Vagy legalábbis alaposan megváltoztatta. Másképp öltözködöm, másként telnek a napjaim, sok mindent talán másképp is gondolok.

Szóval nem szeretnék háborút indítani. Egyszerűen csak leírom, hogy én, Leo, azaz Nagy Zsolt, hogy láttam a dolgokat. És ehhez jogom van. Ha bárki az érintettek közül úgy érzi, hogy hamis képet festek róla, a társainkról, az eseményekről, arra biztatom, vágjon bele ő is! Ragadjon tollat, vagy üljön számítógéphez és nyugodtan írja meg az ő hiteles történetét. Ez az én történetem. Gondolatok, a benti és a kinti életemből. 152 nap társas magány.
A Könyv Magyarul!


Letöltések 152 nap társas magány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések 152 nap társas magány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.9 x 19.8 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  152
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9632166418
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:


  TAGS:
  Online 152 nap társas magány ebook, könyvet 152 nap társas magány FB2, Download 152 nap társas magány PDF , Download 152 nap társas magány MOBI, Online 152 nap társas magány könyvet, ingyenes letöltések 152 nap társas magány IPhone, Online könyvet 152 nap társas magány PDF, ingyenes 152 nap társas magány DJVU, ingyenes letöltések 152 nap társas magány TXT, letöltések 152 nap társas magány RTF, Online 152 nap társas magány FB2 , e-könyvet 152 nap társas magány letöltések TXT, ingyenes 152 nap társas magány letöltések könyvet, e-könyvet 152 nap társas magány download MOBI, letöltések 152 nap társas magány IPad, olvas 152 nap társas magány MOBI, olvas 152 nap társas magány DOC, ingyenes 152 nap társas magány AWZ, Download e-könyvet 152 nap társas magány iPad , ingyenes 152 nap társas magány DJVU, Download 152 nap társas magány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 152 nap társas magány DVD, olvas 152 nap társas magány TXT, Book 152 nap társas magány letöltések DJVU, 152 nap társas magány letöltések könyvet ingyenes, 152 nap társas magány letöltések könyvet pdf ingyenes, 152 nap társas magány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 152 nap társas magány pdf ingyenes, 152 nap társas magány letöltések könyvet epub ingyenes, 152 nap társas magány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply