14

Peter Clines - 14

Lelakatolt ajtók, szokatlan fények, mutáns csótányok.

Nate lakásával valami nincs rendben. De a gondolatait most más köti le. Utálja a munkáját, a bankszámlája lassan kimerül, és még barátnője sincs. Elképzelni sem tudja, mit vár az életétől. Új lakása nem éppen ideális, de legalább élhető, és megengedheti magának. A bérleti díj egészen alacsony, a házkezelő cég ügynöke szuperbarátságos, és a rendellenességek inkább csak idegesítőek, mint nyugtalanítóak.
Egészen addig, amíg a férfi nem találkozik Mandyvel, a szomszédjával, és fel nem fedezi a lány lakásának furcsaságait. És a másik szomszédjáét, Xela-ét . És Tim és Veek lakásáét is.
Merthogy a régi, Los Angeles-i téglaépület minden egyes bérlakása szolgál némi rejtéllyel. Olyan rejtélyekkel, amelyeknek a története több mint száz évvel korábbra nyúlik vissza. Némelyik furcsaság szembeötlő, míg másokat zárt ajtók rejtenek el a kíváncsi tekintetek elől. Viszont ha e különös rejtélyek összeadódnak, az akár a véget is jelentheti Nate és barátai számára.
Vagy az egész világ számára
A Könyv Magyarul!


Letöltések 14 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések 14 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  464
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  476 gr
  ISBN:
  9786155514722
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2689833 / 1160405
  Series:


  TAGS:
  Online 14 ebook, könyvet 14 FB2, Download 14 PDF , Download 14 MOBI, Online 14 könyvet, ingyenes letöltések 14 IPhone, Online könyvet 14 PDF, ingyenes 14 DJVU, ingyenes letöltések 14 TXT, letöltések 14 RTF, Online 14 FB2 , e-könyvet 14 letöltések TXT, ingyenes 14 letöltések könyvet, e-könyvet 14 download MOBI, letöltések 14 IPad, olvas 14 MOBI, olvas 14 DOC, ingyenes 14 AWZ, Download e-könyvet 14 iPad , ingyenes 14 DJVU, Download 14 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 14 DVD, olvas 14 TXT, Book 14 letöltések DJVU, 14 letöltések könyvet ingyenes, 14 letöltések könyvet pdf ingyenes, 14 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 14 pdf ingyenes, 14 letöltések könyvet epub ingyenes, 14 ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply